Muk i tuga u Beogradu

Sahranjena Marina Tucaković: Ispunjena joj je posljednja želja, od nje se oprostile neutješne glazbene zvijezde

Jelena Karleuša, Marina Tucaković (FOTO: Instagram) Jelena Karleuša, Marina Tucaković (FOTO: Instagram) 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Karleuša, Marina Tucaković (FOTO: Instagram) Marina Tucaković (FOTO: Pixell) Goran Bregović, Severina, Marina Tucaković (FOTO: Pixell) +0 Marina Tucaković (FOTO: Instagram) Galerija

Marina Tucaković sahranjena je pokraj sina Miloša na Novom groblju u Beogradu.

Posljednji ispraćaj autorice i spisateljice Marine Tucaković održan je na Novom groblju u Beogradu, a od omiljene kolegice i prijateljice oprostiti su se došli brojni poznati glazbenici.

Pogledaj i ovo Milan Radulović Laća - 2 Imao je 36 godina Iznenada preminuo sin Marine Tucaković, njegovo beživotno tijelo pronađeno je na ulici u Izraelu

Prema pisanju portala Blic, Marinina posljednja želja bila je da bude sahranjena pokraj svojeg sina Miloša, a ne u Aleji zaslužnih građana, gdje počiva većina poznatih glazbenika, glumaca i drugih koji su iza sebe ostavili bogato kulturno nasljeđe. 

S Marinom su se došle oprostiti neke od najpoznatijih zvijezda srpske glazbene scene poput Željka Joksimovića, Jelene Karleuše, Svetlane Cece Ražnatović i Olivera Mandića, Jelene i Žike iz grupe Zana, Danijela Pavlovića i Saše Matića, dok su među prvima stigli njezin suprug Aleksandar Futa Radulović i kuma Marijana Petrović, a tugu nitko nije krio. Zdravko Čolić poslao je veliki vijenac s bijelim ružama i dirljivom porukom i tako se oprostio od autorice koje je napisala više od 30 njegovih hitova. 

Marinin sin Milan prije sprovoda se oglasio i na društvenim mrežama, gdje je najavio da se na neko vrijeme povlači iz javnosti. 

"Došao je i taj dan, nakon 10 dana iščekivanja, kada ću s ocem i najbližima ispratiti moju majku do onog mjesta u koje se svi kad-tad selimo. Hvala svima na podršci, molitvama, brizi, trudu da i meni i tati olakšaju ovu mučnu i neizbježnu stvarnost. Poželite mi sreću da preguram ovaj dan stoički. Nestajem iz javnosti dok ne prođe žalost. To bi i ona napravila", napisao je na svojem profilu na Twitteru.

Milan je, inače, apelirao da na posljednji ispraćaj dođu samo Marinini najbliži, pa je na groblju bio prisutan i veliki broj zaštitara koji su se pobrinuli da tako i bude. 

Marina Tucaković preminula je u 67. godini života nakon teške borbe s karcinomom dojke, koji joj je bio dijagnosticiran 2018. godine. Rođena je u Beogradu i iza sebe ima karijeru kakvu je malo tko uspio ostvariti. Autorica je nekih od najpoznatijih hitova s ovih prostora i napisala je pjesme za Severinu, Olivera, Mišu, Magazin, Zdravka Čolića i brojne druge zvijezde.

Neke od hit pjesama koje su izašle iz njezina pera su "Tri sam ti zime šaptala ime", "Što to bješe ljubav, "Malo mi je jedan život s tobom", "Tridesete" Severine i mnoge, mnoge druge.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Pierce Brosnan i Keely Shaye-Smith (Foto: AFP) Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) Pierce Brosnan (Foto: Profimedia) +7 Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) Celebrity Vrijeđali su je zbog punijeg izgleda, ali slavni šarmer je i nakon 20 godina braka vjeran samo njoj i staje u njezinu obranu

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Mirjana Antonović (Foto: Facebook) Mirjana Antonović i Kićo Slabinac (Foto: Facebook) +0 Mirjana Antonović i Kićo Slabinac (Foto: Facebook) Celebrity Zbog Kićine divne crne žene Miroslav Ilić opet je morao na sud, a ona je povela i svoje tajno oružje

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene