Nije loše!

Pogledajte luksuz u kojem će zajedno uživati Julia Roberts i George Clooney i to sve zbog ljubavne romanse!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Julia Roberts i George Clooney uskoro će početi sa snimanjem svog novog film "Tickets for Paradise", a već su procurile fotografije luksuznog smještaja u kojem bi trebali boraviti.

Holivudska glumica Julia Roberts snimljena je kako se ukrcava na privatni avion za otok Hamilton, prema pisanju stranih medija 54-godišnja glumica tropski raj koristi kao svoju bazu dok snima romantičnu komediju "Ticekt to Paradise" s Georgeom Cloonyjem.

Pogledaj i ovo In Magazin: Karta za raj, Bali - 9 Hm... Tko bi od poznatih Hrvata zbog ljubavi kupio jednosmjernu kartu za daleku destinaciju kao što je egzotični Bali?

Dvojac bi trebao odsjesti u luksuznom naselju Qualia ili kući Papillon, a sada su procurile i prve fotografije tih lokacija. Qualia je smještena na najsjevernijem dijelu otoka Hamilton, ima luksuzne paviljone i inače je prvi izbor brojnim svjetskim zvijezdama.

Privatna kuća koja će im biti namijenjena može se pohvaliti luksuznim bazenom, dvije spavaće sobe, velikom prostorijom za zabavu, blagavaonicom za deset osoba i beskonačim bazenom.

Odmaralište Qualia kao i kuću Papillon na otoku Whitsunday projektirao je poznati arhitekt Chris Beckingham. Papillon ima sedam velikih spavaćih soba i slovi kao savršen odabir za holivudske zvijezde i njihove pratnje.

Početak snimanja filma predviđen je sredinom studenog, s lokacijama na Gold Coastu i Brisbaneu. George i Julia glume razvedeni par koji putuje na Bali u očajničkom pokušaju da spriječe njihovu kćer, koju glumi Kaitlyn Dever, da se uda.

 

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Doris Dragović - 7 In Magazin: Doris Dragović - 6 Doris Dragović Doris Dragović (Foto: Dnevnik.hr) +5 Doris Dragović (Foto: IN Magazin) Celebrity Sina Doris Dragović rijetko imamo priliku vidjeti, u maminom spotu bio je još kao dječak, a evo kako izgleda danas!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene