Poznato?

Teško je povjerovati da ovo nije obožavana princeza, a prizor neodoljivo podsjeća na događaj vezan za Bosnu i Hercegovinu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Elizabeth Debicki snimila je nove scene za petu sezonu serije "The Crown", čiju bismo premijeru trebali gledati u studenom ove godine.

Na prvi pogled teško je povjerovati da to nije princeza Diana koja korača crvenim tepihom u zadivljujućoj bijeloj haljini.

Pogledaj i ovo Elizabeth Debicki i Dominic West Povratak u prošlost Blisku osobu princeze Diane jako je uznemirila jedna stvar: "Tresao sam se, kao da sam vidio duha"

U javnost su procurile najnovije fotografije glumice Elizabeth Debicki sa seta novih nastavaka hit-serije "The Crown", u kojoj ćemo je gledati kao pokojnu princezu Dianu.

Na njima 31-godišnja glumica nosi elegantnu bijelu haljinu, koja joj je naglasila bujni dekolte, a na prvi je pogled zaista teško povjerovati da ne gledamo Dianu.

Zasad nije poznato o kojim se točno scenama radi, ali haljina podsjeća na onu koju je Diana nosila na koncertu prikupljanja sredstava za djecu iz Bosne i Hercegovine u Italiji u rujnu 1995. godine.

Peta sezone serije "The Crown" na malim bi ekranima trebala biti emitirana u studenom ove godine, a fokusirat će se na raspad braka princeze Diane i princa Charlesa, kao i posljednje mjesece Dianina života, čemu se njezini sinovi, prinčevi William i Harry oštro protive.

U prethodnoj sezoni u središtu radnje našla se priča o počecima romanse Diane i Charlesa, a njihov prekid će biti tema novih nastavaka, kao i vrlo vjerojatno njezina ljubav s Dodijem Al Fayedom.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Senidah (Foto: Instagram) Celebrity Najnovije golišave fotografije Senidah otkrile nešto što je pokrenulo lavinu reakcija: ''Najljepša i najprirodnija na Balkanu!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene