Odličan potez!

Najnovije golišave fotografije Senidah otkrile nešto što je pokrenulo lavinu reakcija: ''Najljepša i najprirodnija na Balkanu!''

Senidah (Foto: Instagram) Senidah (Foto: Instagram) instagram 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Senidah (Foto: Instagram) Galerija

Senidah je na profilu na Instagramu objavila niz fotografija na kojima nije koristila fotošop i pokazala prirodnu ljepotu pa izazvala niz reakcija.

Popularna slovenska pjevačica Senidah ovih dana uživa u toplim krajevima, čiju točnu lokaciju zasad nije otkrila, ali je sa svojih gotovo 400 tisuća pratitelja podijelila nekoliko zanosnih fotografija u bikinijima.

Pogledaj i ovo Senidah ''Ljubav je ljubav'' Senidah dala odgovor na provokativno pitanje: ''Koga zanima jesam li spavala sa ženom? Znaš kako? Daj šta daš!''

Ono što je svima zapelo za oko je činjenica da 36-godišnja Senidah, za razliku od brojnih kolegica, nije koristila fotošop niti uređivala objavljene fotografije, zbog čega je samo dobila još više komplimenata i pohvala na račun izgleda.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Senidah (@senida_h)

"Koliko si lijepa", "Kako obožavam ovu ženu", "Najprirodnija i najljepša", "Prezgodna za ovaj svijet", "Naljepša na Balkanu", "Lijepa kao lutkica", "Tijelo bomba", Kilo dole, kilo gore", "Obline, sviđaju mi se", "Boginja", "Prelijepo", "Kako si lijepa i slatka", "Grmiš bebo", dio je komentara koje je dobila.

Senidah je inače jedna od najpopularnijih glazbenica u regiji, a na profilu na Instagramu je prati gotovo 400 tisuća ljudi, s kojima dijeli trenutke iz privatnog i poslovnog života. Proslavila se hitom "Mišići", a svoje je obožavatelje osvojila i singlovima "Replay", "Balkanka" i drugima koje s njom pjevaju uglas na svakom koncertu.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Cher (Foto: Profimedia) Chaz Bono i Cher (Foto: AFP) Cher (Foto: Getty Images) Cher (Foto: Getty Images) +5 Cher (Foto: Getty Images) Celebrity Legendarna pjevačica obara s nogu u 76. godini, tajice joj pristaju i bolje nego trostruko mlađim ženama!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene