potpuno se povukao

Tužan život omiljenog diva iz Harryja Pottera, u kolicima je već pet godina i živi u unajmljenoj štali koju rijetko napušta

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Robbie Coltrane, koji je u filmovima o Harryju Potteru glumio Rubeusa Hagrida, zbog bolnog osteoartritisa više ne može hodati i živi povučeno u brdima zapadno od Glasgowa u unajmljenoj prenamijenjenoj štali.

Škotski glumac Robbie Coltrane najpoznatiji je po ulozi simpatičnog diva Rubeusa Hagrida iz filmova o Harryju Potteru.

Glumeći čuvara ključeva i posjeda u Hogwartsu zaradio je milijune i osvojio srca obožavatelja diljem svijeta, no njegov život nimalo ne nalikuje onom tipičnih filmskih zvijezda.

Coltrane, kojemu je danas 71 godina, posljednja dva desetljeća živi u istoj unajmljenoj prenamijenjenoj štali u brdima zapadno od industrijskog dijela Glasgowa i plaća mjesečnu stanarinu u iznosu od tisuću funti, piše OK Magazine, koji je objavio i prve ekskluzivne fotografije glumčeva doma.

Za časopis je progovorio njegov zabrinuti stanodavac Andrew Edmonstone, inače i aristokrat koji je u krvnom srodstvu sa suprugom princa Charlesa, vojvotkinjom Camilom. Otkrio je povučen i tužni život kojim omiljeni Hagrid živi otkako se pojavio u zadnjem filmu o Harryju Potteru prije 10 godina.

On kaže kako se glumac potpuno povukao iz javnosti i gotovo nikada ne napušta kuću te da ga, iako mu je stanodavac, uživo nije vidio već četiri godine. Prema pričama prijatelja i susjeda, glumac je zbog bolnog osteoartritisa već pet godina u invalidskim kolicima te je postao zatvorenik vlastitog doma.

No glumac se prošle godine ipak pojavio u televizijskom specijalu povodom obilježavanja 20 godišnjice prvog filma iz franšize Harry Potter i šokirao brojne fanove koji nisu znali da je u kolicima.

Na društvenim mrežama neki su se prisjetili susreta s njim u jednoj lokalnoj trgovini u kojoj je kupovao alkohol, a opisivali su ga kao zastrašujućeg i neurednog tipa s masnom kosom.

Prije nego što je utjelovio Hagrida, Coltrane je bio najpoznatiji po ulozi u britanskom sitcomu "Cracker".

Što se tiče njegova privatnog života, glumac je od 1999. do 2003. godine bio u braku s Rhonom Gemmell, s kojom ima sina i kćer, a prošle godine je u rijetkom intervjuu za novine otkrio da je u vezi posljednjih 12 godina, ali ništa više od toga.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Vanna - 1 Vanna - 3 +0 Vanna i Boytronic Celebrity Vanna uhvaćena u rijetkom izlasku sa suprugom, nakon 24 godine braka izgledaju zaljubljeno kao prvog dana!

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Aniston, Matt LeBlanc, David Schwimmer, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matthew Perry (Foto: Instagram) Matt LeBlanc (Foto: Profimedia) Matt LeBlanc (Foto: Profimedia) Matt LeBlanc (Foto: Profimedia) +2 Matt LeBlanc (Foto: Getty Images) Celebrity Poslije zabrinjavajućih fotki zvijezde "Prijatelja" doznala se tajna koju je skrivao više godinu dana, teško mu je to palo

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene