bila je u ranim dvadesetima

Sjećate li se kako je Fani izgledala na početku karijere? Danas je jedna od najseksi novinarki Europe i ljubi legendarnog nogometaša!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Fani Stipković danas živi i radi u Madridu, a sada su se pojavile njezine fotografije iz 2006. godine kada je još gradila karijeru u Hrvatskoj.

Velolučanka Fani Stipković (39) već godinama živi i radi u Madridu te je nekoliko puta završavala na listama najseksi novinarki u Europi.

Pogledaj i ovo Fani Stipković - 4 Sretnija je no ikad Fani Stipković progovorila je o majčinstvu pa priznala: ''Trudnoća me iznenadila, a prije toga bilo mi je važno da...''

Sada su se pojavile njezine fotografije iz 2006., kada je imala 23 godine i još je gradila karijeru u Hrvatskoj, a od tada se nije baš puno promijenila.

Fani je već tada svojim izgledom privlačila veliku pažnju javnosti, pa ne čudi da se paralelno bavila i manekenstvom.

Mnogi još pamte i intervjue koje je odradila za emisiju Nove TV "Red Carpet" s brojnim slavnim facama, poput Vina Diesela, Cristiana Ronalda, Lewisa Hamiltona i Kobea Bryanta.

Danas u Madridu radi kao sportska novinarka, a tamo je pronašla i ljubav s 15 godina starijim nogometašem i legendom Real Madrida, Fernandom Hierrom.

O njihovoj vezi počelo se šuškati kada su se krajem prošle godine zajedno pojavili na finalu Davis Cupa, a nedugo nakon toga za španjolske medije potvrdili su da su par.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Fani Stipkovic (@fanistipkovic)

Fani je prije toga godinama uspješno čuvala svoj ljubavni život daleko od očiju javnosti, a dugo je skrivala i vezu s Hierrom.

I legendarni nogometaš voli čuvati svoju privatnost, no čini se da mu s Fani to neće biti lako jer je naša novinarka izazvala veliko zanimanje španjolskih medija.

Hierro se, inače, 2019. razveo od supruge Sonije Ruiz nakon 28 godina braka, a bivši par uz sina Alvara ima i kćer Claudiju.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Martina Vrbos - 1 +0 Martina Vrbos - 2 Nekad i sad Nevjerojatnoj transformaciji naše pjevačice nitko se ne može načuditi, u haljini s prorezom i 50 kila manje sve je očarala!

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Sandra Bagarić i Darko Domitrović (Foto: John Pavlish) Sandra Bagarić (FOTO: Matija Habljak/PIXSELL) Sandra Bagarić Sandra Bagarić (Foto: Goran Perešin) +0 Sandra Bagarić (FOTO: Robert Anić/Pixsell) Celebrity Sandra Bagarić u supruga se zaljubila dok joj je bio profesor, a blista u njegovu zagrljaju i nakon 24 godine braka!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene