Objavila obiteljsku fotku

Zaljubljena Fani Stipković ne odvaja se od legendarnog španjolskog nogometaša, a druži se i s njegovim sinom!

Fani Stipković (Foto: Instagram) Fani Stipković (Foto: Instagram) Instagram 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Fani Stipković (Foto: Instagram) Galerija

Fani Stipković na Instagramu je objavila fotografiju s partnerom Fernandom Hierrom i njegovim sinom Alvarom Ruizom s utakmice u Madridu.

Naša novinarka sa španjolskom adresom, Fani Stipković (39), uživa u romansi s legendarnim španjolskim nogometašem Fernandom Hierrom (53).

Pogledaj i ovo Fani Stipković i Fernando Hierro - 1 Dobile su najljepše poklone Naše poznate novopečene mame sa svojim tek rođenim bebama pozirale su pored ukrašenih jelki, njihovi božićni outfiti sve su raznježili!

Nakon što je vezu potvrdila zajedničkom fotkom na Instagramu, a prije toga i za španjolske medije, Fani je sada pokazala kako se ona i Fernando provode s njegovim sinom Alvarom Ruizom.

U pričama na Instagramu objavila je njihovu zajedničku fotku s tribina nogometnog stadiona na kojem su pratili utakmicu PSG-a i Real Madrida, kluba u kojem se Hierro proslavio, pa sigurno nisu prošli neopaženi.

Otkako živi i radi u Španjolskoj, atraktivna Velolučanka je nekoliko puta završavala na listama najseksi novinarki Europe, a svoj ljubavni život dosad je uspješno skrivala.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Fani Stipkovic (@fanistipkovic)

I legendarni nogometaš je svoj privatni život uvijek čuvao daleko od očiju javnosti, no čini se da mu s Fani to neće biti lako jer je naša novinarka izazvala veliko zanimanje španjolskih medija još otkako su zajedno viđeni na finalu Davis Cupa u prosincu prošle godine.

Hierro se, inače, 2019. razveo od supruge Sonije Ruiz nakon 28 godina braka, a bivši par uz sina Alvara ima i kćer Claudiju.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Vlatka Pokos Vlatka Pokos Vlatka Pokos Vlatka Pokos +2 Vlatka Pokos Celebrity Vlatka Pokos pohvalila se svojim partnerom, a konačno je objavila i njihovu fotku: "Mislim da mi mnoge djevojčice zavide"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene