uspješna dama

Svi je se sjećamo kao sablasne djevojčice, a ova ljepotica često je šokirala javnost burnim životom i promjenama izgleda

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Christina Ricci najpoznatija je po ulogama koje je odigrala još kao djevojčica, a tijekom zavidne karijere često je mijenjala izgled.

Američka glumica Christina Ricci od djetinjstva je pod svjetlima reflektora, a svi se još dobro sjećaju njezine uloge u filmu "Obitelj Adams". Poznata je po svojim mračnim ulogama, ali i po tome da je tijekom karijere nerijetko drastično mijenjala svoj izgled.

Pogledaj i ovo showbuzz Rano se proslavila Djevojčica iz ''Obitelji Addams'' nedavno je napunila 40 godina, pogledajte kako danas izgleda

Ricci se prvi put pred kamerama pojavila kada je imala samo devet godina i to u filmu "Mermaids", nakon kojeg je dobila ulogu Wednesday Adams u legendarnom filmu. Pojavila se i u filmu "Casper", a u to je vrijeme već bila na glasu kao tinejdžerska ikona. Ricci ovih dana slavi 42. rođendan, a svoju blistavu karijeru nastavila je punom parom. Iako su joj uloge iz djetinjstva i dalje najpoznatije, redovito je prihvačala glumiti likove u raznim popularnim filmovima i serijama.

Slavna glumica pronašla je sreću i u privatnom životu i to s novim suprugom, Markom Hamptonom, s kojim je pred oltar stala krajem prošle godine te su dobili i prvo zajedničko dijete.

Christina je vijesti o trudnoći i novom braku objavila samo nekoliko mjeseci nakon što je njezinom bivšem suprugu Jamesu Heerdegenu izrečena mjera zabrane približavanj i to uslijed optužbi za nasilno ponašanje u obitelji.

S Markom se zbližila godinu ranije, kada su zajedno surađivali na brojnim modnim snimanjima za koje ju je on uređivao. Mark je inače poznat po suradnjama sa zvijezdama s A-liste i modnim kućama poput Hugo Bossa, Marca Jacobsa, Pradu, Louisa Vuittona i Calvina Kleina.

Prije njega Christina je ljubila Heerdegena s kojim ima 6-godišnjeg sina Fredericka, a o čijem su skrbništvu postigli dogovor u travnju prošle godine. Sporazum je pogodovao glumici kojoj je skrbništvo u konačnici dodijeljeno, a njezin bivši partner dobio je pravo na posjećivanje sina.

No nedavno je iznio šokantne optužbe dok je podnosio zahtjev za privremenu mjeru zabrane pristupa, tvrdeći da njegova bivša zloupotrebljava lijekove na recept i kombinira ih s alkoholom, što je čini opasnom za njihovog sina. Ona je njemu pak uzvratila optužbama da ju je fizički zlostavljao i da je morala skrivati noževe po kući nakon što joj je prijetio da će ju raskomadati na dijelove.

Bivši supružnici vjenčali su se u listopadu 2013. godine, a godinu dana kasnije dobili su sina.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Hugh Jackman, Deborra-Lee Furness (Foto:Profimedia) Celebrity Zbog braka sa slavnim glumcem često je bila na meti kritika, no velikim osmijehom je još jednom dokazala da ju to nimalo ne dira

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene