kao seksi kaubojka

Nikome nije promaknuo njezin pomalo čudan trenutak nježnosti s Benom, a onda je skinula bundu i svi su gledali samo u dekolte

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jennifer Lopez i Ben Affleck opet su jedan od najzanimljivijih slavnih parova i svaki njihov izlazak u javnost ne prolazi neprimijećeno, no na Met Gali je sva pažnja bila na njoj.

Otkako je obnovila vezu s Benom Affleckom (49), Jennifer Lopez (52) od njega se ne odvaja, a stari-novi slavni par zajedno se pojavio i na Met Gali.

Pogledaj i ovo Jennifer Lopez i Ben Affleck - 10 puse su padale! Inače mrgudni Affleck napokon je pokazao i nježniju stranu, svoju Jennifer bez suzdržavanja je ljubio pred svima!

Glumac je svoju dragu dopratio do crvenog tepiha pred muzejom Metropolitan u New Yorku, pa ju je ostavio da sama pozira fotografima, jer je očito znao da će pored nje pasti u drugi plan.

Kada je rastvorila krznenu bundu, J.Lo je otkrila svoju spektakularnu haljinu s dekolteom koji je protezao gotovo do pupka i opasno visokim prorezom na donjem dijelu koji je krasio i dugački šlep.

Pažnju na njezin dekolte skrenule su i raskošne ogrlice, a zbog šešira je u ovom izdanju izgledala kao seksi kaubojka.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jennifer Lopez (@jlo)

Nakon što je ukrala svu pažnju na crvenom tepihu, Jennifer se vratila Benu, a nikome nije promakao njihov pomalo čudan trenutak nježnosti.

Par je izmijenio poljubac preko maski, koje su uzvanici morali nositi izvan crvenog tepiha kao mjeru protiv koronavirusa, a fotku možete pogledati ovdje.

Inače, par koji je u prošlosti stekao nadimak Bennifer vruća je tema svjetskih medija otkako se doznalo da su se pomirili nakon više od 10 godine i to nedugo nakon što je Jennifer raskinula zaruke s Alexom Rodriguezom, a paparazzi od tada prate svaki njihov korak.

Lopez i Affleck prvi put su bili zajedno 2002. godine, a iste su se godine i zaručili. Vijest o raskidu zaruka šokirala je njihove obožavatelje 2004. godine, no čini se da se stara ljubav ne zaboravlja tako lako.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Albert i princeza Charlene od Monaka (Foto: AFP) +0 Princ Albert i princeza Charlene od Monaka (Foto: AFP) Zanimljivosti Prijatelji progovorili o pravom licu najtužnije princeze na svijetu, njezin suprug sada jako žali zbog zakašnjelog poteza

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Lourdes Ciccone Leon (Foto: Profimedia) +0 Lourdes Ciccone Leon (Foto: Profimedia) Celebrity Haljina Madonnine kćeri pala je u drugi plan kad je podigla ruku u zrak, rijetki su bili spremni na prizor koji je pripremila!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene