Tanga-traperice?

Dok svi čekaju hoće li se pojaviti s novim dečkom, ona se šeće u provokativnim kombinacijama i izaziva dežurne paparazze

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Irina Shayk odvažila se da u šetnju s kćeri krene u takozvanim tanga-trapericama i majicom s prorezom na grudima, a na paparazze koji ju prate zbog glasina o romansi s Kanyeom Westom nije se obazirala.

Manekenka Irina Shayk poznata je po svojim riskantnim i odvažnim izdanjima u kojima se svakodnevno pojavljuje na ulici, ali ovaj put izazvala je pravo čuđenje.

Pogledaj i ovo Bradley Cooper i Irina Shayk (Foto: Profimedia) Pogled sve govori Šuška se da je zavela slavnog glazbenika, ali čini se da ju i bivši još uvijek zaljubljeno gleda, tko bi joj uopće mogao odoljeti?

Naime, 35-godišnja Irina izašla je u majici s neobičnim prorezom na grudima ispod koje nije nosila grudnjak, ali svi su pogledi bili usmjereni na njezine hlače, takozvane tanga-traperice njujorškog dizajnera Caseyja Cadwalladera.

S njom je bila i kćer Lea De Seina, koju je dobila s glumcem i redateljem Bradleyjem Cooperom. S njim je ovih dana također viđena, i to dok kruže glasine da je zavela glazbenika Kanyea Westa i svi se pitaju hoće li pojaviti zajedno u javnosti.

No paparazzi su bili ovjekovječili i Bradleyjev pogled pun ljubavi dok joj se slatko smiješio, a prizor je to koji je oduševio njihove obožavatelje od kojih mnogih priželjkuju da se bivši par pomiri.

Irina je i tada bila neodoljiva u kratkoj kožnoj bež haljini, u kojoj su najviše do izražaja došle njezine duge noge, a pogled je sakrila iza tamnih sunčanih naočala.

Irina i Bradley u vezi su bili četiri godine, zajedno su dobili kćer Leu de Seinu, a prekinuli su 2019. godine nakon što su kružile priče da ju je prevario s Lady Gagom, a već su nekoliko puta potaknuli glasine o pomirenju, ali to niti jednom nisu potvrdili.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Edvard Abazi i Mia Negovetić Edvard Abazi i Mia Negovetić - 1 Mia Negovetić +0 Mia Negovetić Nekad i sad Prije 6 godina izvela je himnu za pamćenje, ali danas ju nije lako prepoznati, pogotovo u ultrakratkim haljinama koje obožava

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene