znaju privući pažnju

Pobjednici Eurosonga raspametili fanove fotkama na kojima su svi potpuno goli, a jedina žena u bendu našla se u posebnom fokusu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Članovi benda Maneskin skinuli su se do kraja i zajedno pozirali za fotke koje su zapalile društvene mreže, a intimne dijelove prekrili su samo zvjezdicama.

Članovi talijanskog benda Maneskin u fokusu su javnosti otkako su pobijedili na ovogodišnjem Eurosongu, a oni se silno trude produžiti svojih pet minuta slave.

Pogledaj i ovo Dove Cameron i Damiano David Rađa se ljubav? Pobjednik Eurosonga koji je bio prava senzacija, poslije prekida duge veze viđen je u društvu djevojke koja je već poznata javnosti

Nakon što je frontmen benda Damiano David mjesecima izluđivao obožavateljice svojim golišavim fotkama, počeli su se skidati i njegovi kolege iz benda. Prva je Damianovim stopama krenula basistica Victoria De Angelis, koja se na koncertu "Global Citizen" u Parizu na pozornici pojavila u toplesu.

A sada su se skinuli i ostali članovi benda te su svi zajedno pozirali goli. Fotografije su objavili na službenom Instagramu benda i intimne dijelove prekrili samo zvjezdicama, a jedina žena u bendu opet se našla u posebnom fokusu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Måneskin (@maneskinofficial)

"Kraljevi i kraljica", "Tako sam ljubomoran na Victoriju", "Sve bih dala da sam na njezinom mjestu", "Moj Bože, treba mi zraka", nizali su se komentari u sličnom stilu, a obožavatelji, koji nisu mogli doći sebi, su im poručili i da će opet srušiti Instagram.

Bend uz fotke nije otkrio koji je bio povod njihova skidanja, no mnogi su već zaključili kako bi im ovako trebao izgledati omot novoga albuma.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo - 2 Petar Grašo Hana Huljić - 3 Jurica i Marija Pirić i Hana Huljić +2 Hana Huljić - 4 Celebrity Grašo se konačno oglasio o vezi s 14 godina mlađom Hanom, nije bio baš previše rječit, ali nešto je ipak otkrio  

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput +0 Maja Šuput Celebrity Šuput objavila neviđene fotke pokojnog oca i Severine, a prisjetila se i druženja s Rozgom, Alkom i Mineom!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene