wow!

Potpuna transfomacija pjevačice koju su ismijavali zbog čudnog stila i frizure, ovo od nje nitko nije očekivao!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Billie Eilish pokazala je sve svoje atribute na crvenom tepihu Met Gale, a potpuna promjena stila itekako joj dobro stoji.

19-godišnja pjevačica Billie Eilish bila je jedna od glavnih zvijezda na ovogodišnjoj Met Gali u New Yorku. Mlada glazbenica oduševila je sve svojom pojavom na crvenom tepihu, a malo je reći da nitko nije očekivao romantično izdanje djevojke kojoj su godinama zeleni pramenovi i vrećasta odjeća bili zaštitni znak.

Pogledaj i ovo Serena Williams stigla sa suprugom Serena Williams objavila veliku vijest na prestižnom događaju, ovo iznenađenje nitko nije ni slutio!

Billie je prije nekoliko mjeseci obožavateljima pokazala kako izgleda s jednostavnom plavom kosom, a sada je zasjala u punom sjaju u stilu Marilyn Monroe.

Na crvenom tepihu Met Gale pojavila se u ružičastoj krinolini s potpisom Oscara De La Rente, a svoju platinastu kosu je skratila i oblikovala u stilu kakav je nosila Marilyn Monroe. U prvom su planu bile njezine bujne grudi koje je naglasila dubokim dekolteom, a da je spremna za nove pobjede i pokazati svijetu što sve može dokazala je samouvjerenim koračanjem prema najpopularnijem tulumu godine.

Podsjetimo, Billie Eilish "pomela" je sve pred sobom kada se na svjetskoj glazbenoj sceni pojavila 2019. godine. Prvim albumom srušila je mnoge rekorde, a zahvaljujući jedinstvenom zvuku osvojila je pet nagrada Grammy te brojne druge nagrade. Svakim novim singlom završila je na prvom mjestu svjetkih top lista, a otpjevala je i naslovnu pjesmu novog filma o Jamesu Bondu, "No Time To Die".

Jednom se i osvrnula na komentare na svoj izgled i imidž koji je donedavno gradila. 

''Je*ite se, ljudi! Prestanite me ismijavati! O, moj Bože, ja vam radim novi album. Neću ga izdati ako se nastavite rugati mojoj kosi! Začepite. 'U svakom slučaju, pustite me da živim sa svojom je***** kosom koju predugo imam. Okej? Je**** začepite'', poručila je prošle godine svim hejterima. 

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Lourdes Ciccone Leon (Foto: Profimedia) +0 Lourdes Ciccone Leon (Foto: Profimedia) Celebrity Haljina Madonnine kćeri pala je u drugi plan kad je podigla ruku u zrak, rijetki su bili spremni na prizor koji je pripremila!

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Ashley Graham, Saweetie i Bebe Rexha (Foto: Getty Images) Celebrity Tanke trakice jedva su joj držale grudi, bilo je upitno hoće li do kraja večeri sve ostati na svom mjestu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene