posebna glazbena večer

Zorica Kondža najavila veliki spektakl u Opatiji: "Ovaj koncert bit će kruna moje ljetne turneje..."

Zorica Kondža Zorica Kondža Foto: Privatni album Zorica Kondža

Zorica Kondža održat će koncert u Opatiji gdje će svojim hitovima napraviti pravi spektakl za publiku.

Pjevačka ikona Zorica Kondža, obožavana generacijama kao i njezine pjesme, nastupima uživo začiniti će i ovo ljeto.

Dok njezina dva aktualna singla "Promjena" i "Na kraju puta" (s kojim je nastupila na festivalu Melodije Jadrana), odlično plove radijskim eterom i srcima publike, pred nama je jedna posebna glazbena večer sa Zoricom.

Sve to dogoditi će se ispod zvjezdanog neba u srcu Opatije, jer upravo tamo na jednoj od najljepših ljetnih pozornica, Zorica priprema svoj dugoočekivani koncert 23.08.2024. - veliki glazbeni spektakl s početkom od 21h, koji se ne propušta!

Istinski glazbeni sladokusci zasigurno će uživati u širokom repertoaru glazbenih djela jedne od naših najboljih glazbenica kao što su "Zar je voljeti grijeh", "Tako je lako", "Ti si moj san", "Zar je voljeti grijeh", "Vrijeme ljubavi", kao i vokalu kojeg krasi mediteranski temperament savršeno spojenog sa modernim žanrovima poput soula, bluesa i rock and rolla, a koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Svi koji znaju Zoricu, jasno je da sve ovo garantira odličnu atmosferu i nezaboravan provod, zato požurite rezervirati svoje mjesto na vrijeme.

"Više puta sam bila kao gost na koncertima održanim na ljetnoj pozornici, a sada imam čast i dobila sam priliku da po prvi puta održim svoj solistički koncert, u prekrasnoj Opatiji. U tijeku su već i pripreme sa mojim bendom, a ovaj koncert biti će kruna ljetne turneje. Zahvaljujem se i svojoj publici, koja me prati sve ove godine, i raduje me što ćemo zajedno zapjevati 23.08., u predivnom ambijentu opatijske ljetne pozornice", poručila je Zorica.

Spomenuti koncert održati će se u koprodukciji Hit Recordsa i Moj koncert, uz iskusnog producenta Damira Osredečkog, što garantira ujedno najviši produkcijski i organizacijski nivo.

Vjerujemo kako nema bolje pozivnice za provesti čarobnu ljetnu večer pod otvorenim nebom uz jedinstvenu glazbenu divu, Zoricu Kondžu.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Lovro Majer s misterioznom djevojkom - 10 Lovro Majer s misterioznom djevojkom - 9 Lovro Majer s misterioznom djevojkom - 7 Lovro Majer s misterioznom djevojkom - 6 +28 Lovro Majer s misterioznom djevojkom - 5 Celebrity Naš Vatreni ima novu djevojku? U Italiji je snimljen u društvu atraktivne crnke koja je pažnju privukla u uskoj haljini

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 5 +25 Ivana Knoll - 8 Celebrity Knoll se pohvalila novom ljetnom turnejom, evo u kojem izdanju će nastupati diljem svijeta!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene