D.I.K.

Zoran Brajević i Davor Matoš objavili spot za pjesmu 'Sjajno'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Kao glavni protagonisti spota pojavljuju se slavni glumci Ecija Ojdanić i Stefan Kapičić

Godinu dana nakon objave odličnog singla "Sjajno", Zoran Brajević i Davor Matoš, zajedno poznatiji kao D.I.K. (Dado i Kizo), konačno nam donose i dugo iščekivani videospot!

Priča je nastala u glavama režisera Luke Rukavine i snimatelja Damira Kudina. Dugo su se brusili detalji i bilo je sjajno kad se ekipa napokon pokupila i kad je kamion pun opreme potrebne za zahtjevno snimanje “one shoot” spota bio istovaren na lokaciji.- kaže Davor.

Pjevačica Jelena Rozga objavila je spot za svoju novu pjesmu 'Tsunami' na svom Facebook profilu.

Kao glavni protagonisti spota pojavljuju se slavni glumci Ecija Ojdanić i Stefan Kapičić, čiji su talent i profesionalnost oduševili cijelu snimateljsku ekipu, kao i Zorana i Davora.

Mnogi će, nakon što odslušaju pjesmu o rastanku i pogledaju priču koja je prati, ostati zatečeni detaljima. Jesu su likovi muškarca i djeteta stvarni, jesu li samo imaginacija, jesu li nestali i postoje samo u njenoj glavi, smijemo li vjerovati u sretan završetak, postoji li kraj ljubavi ili je ona grubo prekinuta?

Pitanja su to koja će si zasigurno postaviti svi koji pogledaju ovaj vrhunski videospot. Dado i Kizo ne nude odgovor, već vas ostavljaju s vašim mislima i odgovor prepuštaju samo vama.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene