Oduševljenje

Europa nema klub kao što je Revelin

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sintagma pun klub do pravog izražaja dolazi kad u dubrovački Culture club Revelin dođe Željko Joksimović.

Prvu večer 2016., jedan od najpopularnijih pjevača ovih prostora, oduševio je publiku, naravno, u najvećem postotku žensku. Kao i u svibnju prošle godine, fascinantno je bilo gledati tu neobjašnjivu povezanost publike s tekstovima Joksimovićevih hitova, pa i poneku suzu na licu neke od ljubavlju ranjenih duša u punom Revelinu.

Pogledaj i ovo Novak Đoković na Severininu koncertu - 3 Dočekale ga ovacije! Novak Đoković se rasplesao na Severininu koncertu u Dubrovniku, gledao ju je pokraj pozornice: "Ukrao je show!"

Na dočeku Severina, ali danas Željko Joksimović

Izvrstan razglas u ovakvim prilikama posebno dolazi do izražaja, pa su svu klupsku logistiku hvalili izvođači i publika: ‘Oduševljen sam. Mislim da nema takvog kluba u cijeloj Europi. Ambijent tvrđave, povijest tog mjesta, uvijek je odlična atmosfera’, hvalio je Joksimović prije i poslije koncerta klub Revelin.

Zaposleni Ivan Zak Božić dočekao uz raspjevane Dubrovčane!

Sve ostalo trebalo je vidjeti i čuti. Svu ostalu magiju ostvarile su pjesme ‘Nije ljubav stvar’, ‘Ludak kao ja’, ‘Libero’, ‘Nije do mene’, ‘Žena za sva vremena’, ‘MIljacka’ i mnoge druge. Revelin se ljuljao od sreće, 2016. nije mogla bolje početi. Sretna nam svima.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene