Glazbeni spektakl

Karte su planule: Zdravko Čolić rasprodao koncert u varaždinskoj Areni!

Zdravko Čolić (Foto: Dnevnik.hr) - 5 Zdravko Čolić (Foto: Dnevnik.hr) - 5 DNEVNIK.hr 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Zdravko Čolić (Foto: Dnevnik.hr) - 5 Zdravko Čolić (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Zdravko Čolić (Foto: Dnevnik.hr) - 2 +0 Zdravko Čolić (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Galerija

Zdravko Čolić je jedan od rijetkih glazbenika koji se mogu pohvaliti punim dvoranama, pa čak i na drugom kraju svijeta, a u sklopu svoje turneje "Ono malo sreće“ izvest će neke od najvećih hitova.

Zdravko Čolić je jedan od rijetkih glazbenika koji se mogu pohvaliti punim dvoranama, pa čak i na drugom kraju svijeta, a u sklopu svoje turneje "Ono malo sreće“ u Varaždinu će izvesti neke od najvećih hitova.

Pogledaj i ovo Sting omiljeni umjetnik Glazbeno putovanje kroz vrijeme: Sting se u svibnju vraća u Zagreb

Održao je fantastičnu američku turneju gdje je očarao publiku i Atlanti, Washingtonu, St. Louisu, New Yorku, Detroitu i Chicagu. Na proljeće sljedeće godine ima u planu održati koncerte i na Zapadnoj obali, kao i u Kanadi.

Poznato je kako je Čola veliki miljenik publike na ovim prostorima kao i njegova glazba, ali i da vlada veliki interes za njegove nastupe što je i pokazao još jednim rasprodanim koncertom.

Publika će tako uživati u nekim bezvremenskim klasicima poput "Ti si mi u krvi“, "Pusti pusti modu“, "Mađarica“. "Stanica Podlugovi“, ali i u novim hitovima kao što su "Tebe čuvam za kraj“, "Ničeg nije bilo između nas“, "Ono malo sreće“ i još mnogi drugi hitovi.

Svima koji su barem jednom bili na njegovu koncertu upoznati su s time kako se pobrine za odličnu atmosferu i koliko je pozitivne energije u zraku.

Vidimo se u varaždinskoj, gdje će Zdravko Čolić još jednom potvrditi zašto slovi za jednu od najvećih zvijezda na ovom području!

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Kathy Donnert (Foto: Screenshot Nova TV) Kathy Donnert (Foto: Screenshot Nova TV) Kathy Donnert (Foto: Facebook) Kathy Donnert (Foto: Screenshot Nova TV) +12 Kathy Donnert (Foto: Screenshot Nova TV) Celebrity Kathy se ne zaboravlja lako: Podsjetimo se što joj je Bilman rekao nakon što je vidio njezin nastup

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene