Zgodni supružnici

Žanamari i Joshua Macks snimili seksi spot: "Žani sam tekst otpjevao uz jutarnju kavu"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Savršen plesni ritam, kokteli, ples i vrući pogledi ispod obrva recept su za pravi ljetni hit koji nam dolazi iz radionice Žanamari i Joshue Macksa

Savršen plesni ritam, kokteli, ples i vrući pogledi ispod obrva recept su za pravi ljetni hit koji nam dolazi iz radionice Žanamari i Joshue Macksa. Taj kantautorski par u posljednje vrijeme žari i pali svojim zajedničkim akustičnim koncertima, što je napokon rezultiralo i duetom koji njihovi fanovi na društvenim mrežama traže već duže vrijeme.

Pogledaj i ovo showbuzz Premijera spota Žanamari u suzama? Zbog ''Licemjera'' je razmazala svu šminku

"Spot je kao i pjesma ležeran, a u kadrovima se točno vidi da smo se dobro zabavljali i da nam je vrijeme za par koktela! A Joshua s akustičnom gitarom u rukama oličenje je dalmatinskog galeba. Neprocjenjivo! Ubit će me kad ovo pročita", komentirala je Žanamari spot koji su ona i Joshua zajedno režirali.

"Iako sam u nekim scenama trebala biti mirna, jednostavno nisam mogla prestati plesati! Ova stvar je prezarazna - obožavam ju! Glazbu i većinu teksta je ovaj put radio Joshua, ja sam napisala samo svoj dio koji se nastavio na njegovu priču."

Joshua nam je odao otkud je dobio inspiraciju: "Glazba je nastala sasvim slučajno u suradnji s američkim producentima, a tekst sam napisao u 4 ujutro nakon svirke i otpjevao ga Žani uz jutarnju kavu –oduševila se!"

Žanamari pratite na njezinu Facebooku.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene