"Topi i najhladnija srca"

Grupa GEA novim singlom "Zajedno do vječnosti" potvrđuje status najromatičnijeg benda

grupa GEA grupa GEA promo foto 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 grupa GEA Galerija

Grupa Gea novom pjesmom 'Zajedno do vječnosti' učvršćuje laskavi status benda s najromantičnijim glazbenim repertoarom koji topi i najhladnija srca.

Nakon uspješnica 'Poljubi me nježno' i 'Budi kraj mene' ova vrijedna ekipa vrhunskih glazbenika s velikom strašću snima nove pjesme koje će se naći na njihovom drugom studijskom albumu za koji im inspiracije i volje ne nedostaje. Autor aktualnog singla je gitarist benda Neno Kos Ferzzo koji je napisao još neke dobro poznate Geine pjesme poput 'Samo poželi', 'Kiša' 'Ti si ona koju tražim', 'Pjesma ljubavna'.

Pogledaj i ovo Ivana Marić i Gea (Foto: Promo) Zanimljiva suradnja Ivana Marić vraća se na scenu duetom s grupom GEA - Samo poželi

Zanimljivo je da produkciju pjesme potpisuje Performer Point iza kojeg stoje Dario Mihić te Gein bivši vokal Igor Drvenkar koji je u 6 godina provedenih s bendom stekao dragocjeno iskustvo, a danas je pjevač Parnog valjka, o čemu članovi grupe Gea kažu:

"Igor je prvenstveno naš dragi prijatelj s kojim smo snimili puno lijepih pjesama koje publika i dalje pjeva na svim našim nastupima i to je naslijeđe koje je neprocjenjivo. Kad s nekim nekoliko godina dijeliš kombi i prođeš tisuće kilometara, dotakneš se milijun tema, proživiš bezbroj anegdota i stvoriš uspomene koje ostanu za cijeli život. Igor je vrhunski pjevač, ali i vrhunski čovjek pa je svojim nasljednicima, novim lead vokalima benda Dori i Dinu dao vrijedne savjete. Drago nam je da se naša suradnja nastavlja u drugačijem obliku, s puno povjerenja smo mu prepustili producentski dio posla i svi smo jako zadovoljni rezultatom".

Gea ozbiljno pristupa stvaranju spotova koji vizualno definiraju njihove pjesme te su i ovaj put uložili značajan trud. Redatelj Josip Ninković iz studija Film Factory osmislio je spot kao kolaž autentičnih obiteljskih videosnimki svakog člana benda, snimanih retro kamerama kakve se danas gotovo i ne rabe, što spotu daje posebnu toplinu i draž.

Snimke su nastale na brojnim interesantnim lokacijama pa Doru, Dina, Nevena, Nenu, Branka i Darija možemo vidjeti na Islandu, u Nassfeldu, Budimpešti...

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene