SJAJAN SINGL!

Vis Pardon predstavlja pjesmu i spot ''1000 boja''

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Vis Pardon grupu čine: Dragan Vuković - Dado, Ivica Šuper - Žorž, Zoran Habek - Zoki i Antun Tikvicki - Ante.

Svoju glazbenu karijeru započinju 2014. godine kod Žana Jakopača gdje su i nastale prve demo snimke. Bendu se ubrzo priiključio i Piko Stančić u ulozi producenta pa je već slijedeće godine u petom mjesecu izašao prvi naš singl ''Danima''.

- Trenutno materijala ima za album i pol, ali smo se nekako odlučili za tu singl varijantu, pjesmu po pjesmu kako ni jedna ne bi ostala zametnuta. Ovih dana je izašao naš drugi singl ''1000 boja'', a sada je vrijeme da predstavimo i video spot za tu pjesmu. - rekao je Antunu Tikvicki.

- Pjesma je stilski dosta drugačija od prve ali sudeći po reakcijama uže sredine nismo fulali. Sad treba vidjeti kako diše širi auditorij. Inače Vis Pardon nije nešto stilski određeno, ne mogu reći da tu postoji nekakva furka koja bi nas trebala odrediti u koji koš spadamo. Svi smo poprilično nasvirani i naslušani pa nam stilovi dođu više kao sredstvo, a manje kao cilj. Jedina stvar u koju sam siguran je da se kroz sve provlači neki melodični i pjevni rock,n roll. To je jednostavno tako. - dodao je Antun.

Spot za pjesmu ''1000 boja'' radio je Vanja Vascarac, što je ujedno i njihova prva suradnja, ali kako kažu, na obostrano zadovoljstvo.
Spot je sniman na par lokacija u Zagrebu, a dečki dodaju da je za vrijeme snimanja bilo dosta"prašnjavo", ali se na kraju isplatilo.
Glazba i tekst za pjesmu potpisuje Antun Tikvicki, dok je aranžman napravio Ivan Piko Stančić. Scenarij, režija, snimatelj i montaža: Vanja Vascarac.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene