novi hit

Grupa Vatra objavila novi singl i spot, poslušajte zaraznu melodiju njihove pjesme "Nova godina nije se dogodila"

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Zaigranu energiju Vatrine nove pjesme u video je majstorski pretočio redatelj Filip Gržinčić uspjevši minimalističkom scenografijom i efektnom rasvjetom stvoriti artistički vizual.

“Nova godina nije se dogodila”, novi je, četvrti po redu singl s nadolazećeg desetog studijskog albuma Vatre. Feelgood pjesma bogate produkcije koju potpisuju Jura Ferina i Pavle MIholjević, bez uobičajene banalnosti priziva nadolazeće blagdane, a zarazna melodija odaje prepoznatljiv kantautorski potpis Ivana Dečaka.

Pogledaj i ovo Salto Guru "dalje od nje" Bend sastavljen od entuzijasta s dugogodišnjim glazbenim iskustvom na domaćoj sceni predstavlja svoj prvi singl

Zaigranu energiju pjesme u video je majstorski pretočio redatelj Filip Gržinčić uspjevši minimalističkom scenografijom i efektnom rasvjetom stvoriti artistički vizual. U video spotu se pojavljuju i plesači Paula Jeričević i Christian Nujster.

“Prošlogodišnje blagdane proveo sam u samoizolaciji, zaražen korona virusom. Mogu reći da mi je korona ukrala Božić i Novu godinu, nedostajali su mi bliski ljudi bez kojih spomenuti blagdani zapravo i nisu to što bi trebali biti.'' - poručio je o novoj pjesmi Ivan Dečak te dodao:

Kako se takva situacija ne bi ponovila, naš novi singl zapravo je sugestija slušateljima: slavite svaki dan, bez obzira bio on tmuran ponedjeljak, dosadna srijeda ili jedva dočekani petak, pronađite u svakome od tih dana barem nekoliko minuta za proslavu s bližnjima!".

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Sandra Perković Celebrity Sandra Perković uživa na pješčanoj plaži s pjenušcem u ruci, a pokazala je i tko joj pravi društvo na odmoru

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene