U zlatnom bikiniju!

Sandra Perković uživa na pješčanoj plaži s pjenušcem u ruci, a pokazala je i tko joj pravi društvo na odmoru

Sandra Perković Sandra Perković DNEVNIK.hr 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Sandra Perković Galerija

Sandra Perković već neko vrijeme odmara na egzotičnoj lokaciji, a sada je na svojem Instagramu otkrila i s kim je otputovala tamo.

Naša najuspješnija atletičarka Sandra Perković (31) u pauzi od treninga i natjecanja počastila se odmorom na egzotičnoj lokaciji.

Pogledaj i ovo Sandra Perković Krenula je fešta! Stigle su fotografije sa svadbenog slavlja Sandre Perković, pogledajte ekskluzivne prizore koje su fotografi uhvatili!

Iako ne otkriva gdje je otputovala, na Instagramu redovito dijeli svoje fotografije u badićima, a sada je objavila i jednu na kojoj pozira na plaži s čašom pjenušca u ruci.

"U savršenom svijetu svatko bi svaki dan popio čašu pjenušca", napisala je uz fotku na kojoj nosi zlatni bikini, a iako je visoki donji dio prekrio njezine isklesane trbušnjake, za svoj je izgled svejedno dobila same komplimente.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Sandra Perkovic (@discus70queen)

"Wow", "Top", "Ljepotica", pisali su joj oduševljeni obožavatelji uz emotikone vatre i zaljubljene smajliće, a fotka je skupila i na tisuće lajkova.

Sandra je u svojim pričama na Instagramu otkrila i da joj društvo na odmoru pravi njezin dugogodišnji dečko i trener Edis Elkasević te je objavila njihovu romantičnu fotku, a tamo se pohvalila i kako izgleda u vrućim hlačicama. Fotografije možete pogledati u našoj galeriji.

Inače, Sandra i Edis upoznali su se 2012. i godinu dana kasnije on je postao njezin trener. Edis je i sam ranije bio uspješan sportaš, bacač kugle.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene