23. studenog

Varaždin te zove - 'Pokreni se'!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Projekt 'Pokreni se' nastavlja se u Varaždinu! Stotine vježbača diljem Hrvatske pridružuju se pozitivnoj energiji i šire dalje poruke koje su poslane a pozivaju sve nas na što aktivniji život, na više brige za vlastito tijelo.

Subota 23. studenog u 11 sati novo je druženje i zajedničko vježbanje u sportkoj dvorani Graberje u Varaždinu.

Pogledaj i ovo Zdravko Čolić (Foto: Dnevnik.hr) - 5 Glazbeni spektakl Karte su planule: Zdravko Čolić rasprodao koncert u varaždinskoj Areni!

“Pozivam sve Varaždince da nam se pridruže i da zajedno odradimo pravi sportski trening kojim ćemo vlastito tijelo učiniti zdravijim. Zaista je potrebno malo dobre volje da bismo se promijenili i unaprijedili svakodnevicu. Naš tim na raspolaganju Vam je za besplatne savjete, dijagnostiku i nutricionistička testiranja”, izjavio je kineziolog Jan Doležal.

>> Glumica Mila Elegović poslala snažnu poruku!

Projekt Pokreni se u kontinentalnom dijelu ovogodišnje turneje promovira zdravi život, dijagnostiku Biotreninga kao početak svake rekreacije i vježbanja, dok nutricionistkinje Definicije hrane besplatno savjetuju vježbače o pravilnoj prehrani.

Kontinentalna turneja Pokreni se ove subote gostuje u Varaždinu, a 30.11. u Slavonskom Brodu gdje vježbače očekuju zanimljiva predavanja i trening, a partneri projekta osigurali su poklone poput KOZMO prostirki za vježbanje, magazina Men’s Health, vode Jana i druga iznenađenja.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene