Održano četvrto izdanje

Umagination za pamćenje!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Istra je od sinoć ponovo postala centrom glazbenih zbivanja u regiji - održan je Umagination.

Umagination je po četvrti je put otvorio svoja vrata svim zaljubljenicima u vrhunsku elektronsku glazbu. Hokejaš Saša Martinović, manekenka Vedrana Linardić, glumica Karla Tafra i sportaš Stipe Drviš plesali su uz najnovije svjetske hitove.

Pogledaj i ovo showbuzz Ludnica u gradu pod Marjanom Fantastična prva noć Ultra Europe Festivala: ''Sve skupa izgleda spektakularno''

Hello i Hey Now su samo od nekih hitova koji su publiku raplesali do ranih jutarnjih sati. Njemačka glazbeno – scenska atrakcija Envy My Music otvorila je umaški spektakl, a središnju festivalsku pozornicu sa više od 5000 fanova raplesao je Martin Solveig, Laidback Luke i Dimitri Vegas & Like Mike.

'Hrvatska publika u mojem srcu ima posebno mjesto.Ovo je najveći spektakl na kojem sam imao čast nastupati u Hrvatskoj, a umaška publika me u potpunosti očarala. Hvala svima na nezaboravnoj večeri uz obećanje da se uskoro vidimo', izjavio je nizozemski DJ Laidback Luke.

Umagination se smatra jednim od vodećih godišnjih glazbenih događaja jugoistočne Europe. Od svog prvog izdanja 2010. godine više od 30,000 posjetitelja bili su dijelom ovog jedinstvenog festivala.

Najbolji svjetski DJ-i i izvođači proteklih su godina dali poseban pečat gradu Umagu te cijeloj Istarskoj regiji.

DJ Tiesto, Fatboy Slim, kralj rocka Rev Run iz Run DMC-a, Eric Morillo, Axwell samo su neka sjajna imena koja su obilježila Umagination. Ovogodišnji Umagination je ujedno i Road To Ultra party, najvećem glazbenom događaju u povijesti Hrvatske Ultra Europe Festivalu.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene