Evo kako je bilo

Tradicionalni božićni koncert grupe Magazin u Clubu Roko!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Club Roko bio je glavno mjesto za božićni provod jer je ondje svoj tradicionalni božićni koncert održala grupa Magazin, koja je do ranih jutarnjih sati svojim starim i novim hitovima zabavljala okupljene željne odlične zabave.

Splitska grupa Magazin, koja na hrvatskoj glazbenoj sceni postoji desetljećima, još je jednom pokazala da unatoč vremenu njeni hitovi i dan danas žare i pale, kako među mlađom tako i starijom publikom.
„Bilo je puno tekstova koje sam trebala naučiti.

Pogledaj i ovo In Magazin: Andrea Šušnjara - 4 ''neću ih ostaviti na cjedilu'' Andrea Šušnjara o odlasku iz grupe Magazin: ''To mi je u planu, sad kad će se to izrealizirati, moramo vidjeti''

Na prvi pogled je to sve kao jednostavno, ali onda vidiš što sve moraš otpjevati, trideset godina. Kada bi 'falila', članovi benda vrlo brzo bi me ispravili pa se greške sve manje i manje dešavaju“, rekla je jednom prilikom Andrea Šušnjara, sadašnja pjevačica Magazina. Da je jako dobro usvojila gradivo Andrea je dokazala sinoć, kada je okupljena publika s njom u jedan glas pjevala mnoge vječne Magazinove uspješnice.

„Kemija“, „Sijamski blizanci“, „Ljube se dobri, loši, zli“, „Opijum“, „Suze biserne“, „Svileni“, „Tri sam ti zime šaptala ime“, „Gutljaj vina“ – samo su neki od recepata za vrhunsku zabavu u kojoj su mogli uživati svi koji su sinoć posjetili Roko.

Magazin je osnovan davne 1979. godine, otkada je promjenio nekoliko pjevačica. Prve veće uspjehe ostavaruju nakon nastupa na Splitskom festivalu 1983. pjesmom „Kokolo“ u izvedbi Ljiljane Nikolovske. Mikrofon ove splitske grupe nakon Ljiljane držale su Danijela Martinović, Jelena Rozga i Ivana Kovač, a od 2010. on je u rukama sadašnje pjevačice Magazina, Andree Šušnjare.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene