Fanovi oduševljeni

Tony Cetinski zaludio i oduševio beogradsku Arenu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Odličnim nastupom u do kraja ispunjenoj beogradskoj “Kombank areni” Toni Cetinski još je jednom dokazao ne samo svoj zvjezdani status već i neograničene vokalne mogućnosti.

Svojim nastupom koji je trajao nešto duže od dva sata, Toni je uspio “natjerati” publiku da s njim pjeva sve njegove hitove, potvrđujući da je danas sigurno jedan od najboljih i najuspješnijih pjevača u regiji.

Pogledaj i ovo showbuzz Valentinovo u Beogradu Tony Cetinski želi 'pjesmu za pamćenje' s Čolićem

>> Zvijezde su danas odlučno još jednom rekle STOP MALTRETIRANJU!

Tonijevi stari hitovi doslovno su zaludili publiku, dok su sve nove pjesme na ovom koncertu doživjele svoj vrhunac i pronašle publiku koja će ih još dugo vremena sa zadovoljstvom slušati i nakon Tonijevog koncerta. Gotovo tijekom svake pjesme na pozornicu na kojoj je nastupio padale su plišane igračke, koje je Toni sa zadovoljstvom skupljao zahvaljujući beogradskoj publici na nevjerojatnom prijemu i energiji kojom su ga obasipali tijekom cijelog koncerta.

Toni je tijekom koncerta iz publike izvukao i dvije djevojčice koje su s njim izvele pjesmu “Kada žena zavoli”, da bi mu se u jednom trenutku na sceni priključio i mladi talentirani pjevač Davor Jovanović, pobjednik glazbene audicije, Prvi glas Srbije. Publiku je osvojio svojom spontanošću, humorom, ali i odličnim odabirom pjesama, koje su zajednički pjevali u jednom dahu, stvarajući odličnu atmosferu koja je svoj vrhunac doživjela na kraju samom koncerta.

Po običaju Toni je za koncert imao i poseban styling koji mu je za ovu dizajnirao Boris Banović, a koji je također bio savršena slika Tonija Cetinskog koji svaki svoj koncert shvaća kao najbolji način svoje promocije i iskazivanja svoje visoke profesionalnosti. I nakon 25 godina karijere Toni Cetinski uvijek nudi nešto novo, iz godine u godinu sve je bolji i nema sumnje da će “Kombank arena” i beogradska publika s nestrpljenjem očekivati novi koncert Tonija Cetinskog.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene