u posljednjim je pripremama

Tony Cetinski sprema spektakl u zagrebačkoj Areni, a s publikom će tada ujedno proslaviti i svoj rođendan!

In Magazin: Tony Cetinski In Magazin: Tony Cetinski Foto: DNEVNIK.hr

Tony Cestinski priprema veliki koncert u Areni Zagreb, gdje će sa svojom publikom proslaviti godine uspješne karijere, a na taj datum obilježit će i svoj rođendan!

Šteta što se ove godine ne dodjeljuje nagrada Top.hr Music Awards s obzirom da je po svim izvještajima Tony Cetinski na prvom mjestu u kategoriji Muški izvođač godine, ali dobra je vijest veliki koncert u zagrebačkoj Areni 31.05.!

Tony Cetinski, jedan od najvećih pjevača regionalne pop scene, glazbenik karijere duge trideset i pet godina, ali i službeno najemitiraniji izvođač već godinama, u posljednjim je pripremama za spomenuti koncert.

Osim što će sa svojom brojnom publikom, koja ga prati i bodri, proslaviti godine vrlo uspješne, bogate i iznimne karijere, Tony će na poseban način obilježiti i svoj rođendan!

O karijeri Tonyja Cetinskog puno toga već je rečeno i ispričano, dovoljno je između ostaloga spomenuti, da je svojim koncertima punio najveće Arene i dvorane u regiji, svojim vokalom stajao uz bok najvećim svjetskim tenorima, njegove pjesme osvajale su kako vrhove top lista, struku, ali i ono najvažnije - publiku.

Nešto manje od deset dana dijeli nas od koncertnog spektakla koji se s nestrpljenjem očekuje, a mi ćemo se podsjetiti posljednjeg aktualnog Tonyjevog singla "Tebi sve dugujem", koji je već nekoliko tjedana u samome vrhu nacionalne top liste, čime je još jednom potvrđen status jednog od najuspješnijih i najtraženijih izvođača u regiji.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Novak i Jelena Đoković - 1 Novak i Jelena Đoković - 2 Jelena i Novak Đoković - 7 Jelena Đoković +26 Jelena i Novak Đoković - 6 Celebrity Ispod videa na kojem se grle i ljube, Jelena Đoković Novaka je posebnom prigodom opisala onako kako ga ona zna

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Baby Lasagna Baby Lasagna u Umagu Baby Lasagna Baby Lasagna +26 Baby Lasagna Celebrity Baby Lasagna najavio nastup na još jednom domaćem festivalu, ulaz je besplatan, a interes je već ogroman!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene