premijera

Talentirana glazbenica Jessa ostvaruje svoje glazbene snove s producentima Eda Sheerana, grupe U2, Lady Gage i Kylie Minogue

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Jessa je započela svoju karijeru potpisavši za jednu diskografsku kuću kada je imala samo 17 godina, ali kada joj se ukazala prilika da ode studirati u Pulse College u Dublinu, odlučila je staviti obrazovanje ispred karijere i nije požalila. Poslušajte njezinu novu pjesmu "21".

Upoznajte Jessu, 21-godišnju producenticu, autoricu i glazbenicu. Iako vrlo mlada, Jessa ostvaruje svoje snove. Iza nje su godine rada, a kako sama kaže, posljednje četiri godine su bile posebno turbulentne. Započela je svoju glazbenu karijeru potpisavši za jednu diskografsku kuću kada je imala samo 17 godina, ali kada joj se ukazala prilika da ode studirati u Pulse College u Dublinu, odlučila je staviti obrazovanje ispred karijere i nije požalila. Fakultet koji pohađa, osnovan je u sklopu Windmill Lane Studios, jednog od najpoznatijih studija u Europi, a imala je priliku učiti od najboljih producenata s kojima su surađivali i izvođači Ed Sheeran, U2, Lady Gaga, Hozier, The Script, Kyle Minogue.

Pogledaj i ovo Silente "idi" Silante predstavljaju novi singl s dugoočekivanog studijskog izdanja, poslušajte pjesmu koju smatraju svojom najljepšom

S novim znanjima i željom da nastavi svoju glazbenu karijeru, Jessa nam predstavlja singl „21“ („Twenty one“). „Nedavno sam navršila 21. rođendan... Važan datum u životu svake osobe, koji te navodi da podvučeš crtu i dođeš do nekog zaključka, saznanja“ objasnila je mlada glazbenica. Pjesma je ljubavne tematike, a svaka djevojčica, djevojka, žena se može poistovjetiti s onim o čemu pjeva. Unatoč svim čestitkama koje dobijemo za rođendan, ona jedna od koje nam srce poskoči, dodatno uljepša svačiji rođendan.

“Vjerujem da će se mnogi prepoznati u ovoj pjesmi, prepoznati onu bol koju osjetiš kada taj poziv ili čestitka ne dođu. I mnogo puta pređeš preko svega, ali i dođe trenutak kada kažeš "dosta". I to je taj trenutak koji vas oslobađa. Upravo o tome govori ova pjesma koja je u neku ruku i moja terapija, moja pobjeda, zadovoljno je komentirala Jessa.
Jessu glazba prati cijeli život, od školskih nastupa u trećem razredu na glazbenim festivalima i dobrotvornim koncertima pa do brojnih nastupa kroz cijelo osnovnoškolsko obrazovanje. Vrlo rano je počela pisati vlastite pjesme, a sama je naučila svirati gitaru i klavir.

“Glazba je uvijek za mene bila posebna. Ja kao jedinica nisam imala brata ili sestru sa kojima sam mogla razmijeniti svoja razmišljanja, svoje radosti ili boli. U glazbi sam pronašla to. Svoje misli bih pretočila u riječi, a melodija bi nastala sasvim prirodno. Uvijek sam govorila da je stvaranje glazbe za mene psihoterapija. A ako meni pomaže, nadam se da i netko drugi može sebe pronaći u mojim pjesmama i na taj način vidjeti da nisu sami, da se to ne događa samo njima.

Da se razumijemo, ima u mom repertoaru i veselih tema, nije baš uvijek sve tmurno. Ali hoću reći da glazba meni pomaže pronaći taj ispušni ventil. Glazba meni znači život. Jednostavno je dio mene”, zaključila je ova mlada glazbenica.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Tori Spelling (Foto: Profimedia) Tori Spelling (Foto: Profimedia) Tori Spelling (Foto: Profimedia) Tori Spelling (Foto: Profimedia) +15 Tori Spelling (FOTO: Profimedia) Celebrity Zvijezdu "Beverly Hillsa" paparazzi snimili u badiću, fotke se znatno razlikuju od onih koje sama dijeli na Instagramu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene