premijera spota

Svježi melodični zvuk benda Proleter u singlu "Druga prilika" kojim najavljuju novo studijsko izdanje

Proleter Proleter Foto: PR

Pjesma "Druga prilika" je singl kojim bend Proleter najavljuje istoimeni studijski album.

Bend Proleter na domaćoj je sceni popunio mjesto mladih predvodnika punk rocka i pop punka, a upravo su objavili singl "Druga prilika". Novom pjesmom ovaj sjajni mladi bend najavljuje novo studijsko izdanje te svježi zvuk na kojem rade već neko vrijeme. Pjesmu prati i videospot, o kojem je više detalja otkrio frontmen benda.

Pogledaj i ovo showbuzz premijera spota Novi singl kantautorice Erne ima jednostavan fokus - na izvedbi jednog intimnog “komadića duše“

"Pjesma "Druga prilika" singl je s kojim najavljujemo naš istoimeni drugi album. Ovo je prvi spot koji smo potpuno sami snimali (tj. kojeg je Roli snimao i montirao) pa smo prezadovoljni kako je ispao. Hvala Mirjani na prerealističnom zombie make-upu, Janu što je izdržao cijeli dan sa tim heavy zombie make up-om, svim ljudima koji su glumili zombije i družili se s nama, klubu Močvara na prostoru i svima ostalima koji su pomogli da se ovaj spot ostvari!", rekao je Antonio Mavrin.

Upravo on potpisuje glazbu i tekst za pjesmu, a na aranžmanu je radio cijeli bend, dok je miks i mastering radio sjajni Mark Mrakovčić.

Dečki iz benda Proleter tijekom karantene nisu gubili vrijeme te su pri kraju snimanja albuma kojeg će objaviti u prvoj polovici sljedeće godine. Prvi album "Život nije fer" objavili su prije dvije godine, a za novo izdanje najavili su svježi, ali prepoznatljiv zvuk koji će sigurno pronaći svoj put do publike. Proleter čine Antonio (vokal i gitara), Roland (vokal i bas) i Tin (bubnjevi).

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene