Bogata glazbena lista

Hauser započeo prvu samostalnu europsku turneju rasprodanom arenom u Budimpešti!

Stjepan Hauser - 3 Stjepan Hauser - 3 promo foto 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Stjepan Hauser - 1 Stjepan Hauser - 2 Stjepan Hauser - 3 Stjepan Hauser - 4 Stjepan Hauser - 5 Stjepan Hauser - 3 Stjepan Hauser - 4 Stjepan Hauser - 5 Stjepan Hauser - 6 Stjepan Hauser - 7 +16 Stjepan Hauser - 8 Galerija

Senzacionalnim glazbenim spektaklom pred 12.500 ljudi u László Papp Budapest Sports Areni, započela je ''Rebel with a Cello' europska turneja koja 25.10.2023. dolazi i u Arenu Zagreb.

Svjetski poznati violončelist Stjepan Hauser slovi kao jedan od najvažnijih svjetskih instrumentalista 21. stoljeća, koji je zahvaljujući izvedbi kultne pjesme ''Smooth criminal'', lansiran u sam vrh glazbene kulture modernog doba.

Pogledaj i ovo Nuša Hauser - 3 Muzikalna obitelj Znate li da Stjepan Hauser ima i sestru? Ne voli se medijski eksponirati, ali u jednom je području vrlo cijenjena

Međunarodna zvijezda s violončelom spaja nespojivo; njegov široki glazbeni repertoar seže od klasičara Čajkovskog pa sve do modernih ritmova poput Lady Gage, koji zabavljaju današnje mlade generacije. Svoju strast i ljubav prema klasičnom instrumentu prenosi na milijune obožavatelja diljem svijeta, a tomu svjedoče i rasprodane arene u najvećim svjetskim metropolama.

Uz glazbeni, talent koji ga je vinuo među najveće glazbenike današnjice je jedinstvena sposobnost komuniciranja kontrastnih stilova i emocionalnih tema te spajanje esencija ljubavi, strasti, senzualnosti, romantike i rokerskog plesnog stila u umjetnost.

S preko milijardu streamova na različitim platformama i milijunskim brojem pratitelja na društvenim mrežama, Huser je svrstan uz bok planetarno popularnim glazbenicima.

Nedavno je za mađarsku publiku održao koncert u rasprodanoj László Papp Budapest Sports Areni, za koju su se tražile karte više. Osim prometnog kolapsa koji su izazvali Hauserovi obožavatelji, 12.500 sretnika uživalo je u spektaklu i melodijama koje su orile arenom u glavnom gradu, Budimpešti.

Nezaboravnim glazbenim iskustvom najavio je prvu samostalnu europsku turneju ''Rebel with a Cello'', u kojoj će uživati zaljubljenici kombinacije klasične i moderne glazbe hrvatskog virtuoza diljem Europe. Uz pratnju 20 glazbenika iz cijeloga svijeta, dinamični violončelist osvojit će pozornice Francuske, Velike Britanije, Španjolske, Italije i brojnih drugih zemalja, među kojima i Hrvatske.

Europljani s nestrpljenjem iščekuju veličanstven nastup glazbenog velikana koji se upisao duboko u srca istih, nesvakidašnjim interpretacijama velikih hitova.

Bogata glazbena lista sastoji se od klasične, filmske i moderne glazbe, koja će podići na noge i rasplesati publiku te osigurati da ponovno proživi nostalgične trenutke i emocije vezane za određene skladbe.

Strast i drama evocirani od strane Hausera i prepoznati od strane struke i publike, još jednom će osvojiti europska srca i ujediniti različite generacije ljubitelja glazbe. Zagrepčanke i Zagrepčani imat će prilike 25.10.2023. uživati u veličanstvenom nastupu u Areni Zagreb i iz prve ruke doživjeti glazbeni spektakl o kojemu će se dugo pričati.

Premijeru koncerta iz mađarske metropole možete pogledati u nastavku, a ostale zanimljivosti o glazbenoj avanturi i novosti vezane za nastupe, na službenom Instagram profilu.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene