Snažan i moćan vokal

Stefany predstavlja jednu totalno drugačiju priču, s pjesmom ''Najbolji'' napravila je zaokret u karijeri

Stefany (Foto: PR) Stefany (Foto: PR) Foto: PR

Pjesmu ''Najbolji'' i ovaj put potpisuju Ines Prajo i Arijana Kunštek, dok je aranžmanu pečat dao uvijek izvrstan Ivan Popeskić.

Stefany je srca publike, kao i struke i kolega osvojila kada je pokazala svoj snažan i moćan vokal, kao i samouvjerenost prilikom izvođenja bilo koje pjesme, ali ikada je javnosti predstavila nekoliko svojih pjesama.

Svaka je dobila pozitivne reakcije i to je Stefany i njenom timu dalo dodatni vjetar u leđa. Dodani vjetar u leđa Stefany je dobila i sada, predstavljajući novu pjesmu 'Najbolji', u kojem je napravila veliki glazbeni zaokret u zvuku i produkciji.


Pjesmu ''Najbolji' i ovaj put potpisuju Ines Prajo i Arijana Kunštek, dok je aranžmanu pečat dao uvijek izvrstan Ivan Popeskić.

Pjesma je spoj elektronike, live intrumenata i plesnog ritma koji itekako osvaja na prvu, a sveukupno sa vokalom Stefany mogla bi biti osvježavajuća novost na hrvatskoj glazbenoj pop sceni. Pogledaj i ovo showbuzz Povodom Dana planete Zemlje FOTO: Top modeli zaigrali nogomet protiv nogometaša Dinama!
SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene