POGLEDAJTE VIDEO

Splitski festival: Večer glazbe, zabave i šušura!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Splitski festival donosi nove ljetne hitove, evo tko ide u finale!

U petak je započeo 53. Splitski festival! Na njemu su nastupili brojni domaći glazbenici, no samo neki su svojim pjesmama uspjeli izboriti mjesto među prvih osam finalista.

Pogledaj i ovo Jelena Rozga ''uh, ovo će biti vrh!'' Rozga seksi videom najavila ono što se već dugo čeka, i Prija je ovo morala komentirati: ''Sve puca, a ja cijela ostala''

Prema glasovima publike, prvih osam finalistu su: Zorica Kondža i 'Ispod cvita od lavande', Marko Pecotić Peco s pjesmom 'A kad bi te pita', Tomislav Bralić i klapa Intrade sa skladbom 'Lipoto', šoltanski Mjesni odbor i 'Natalia', klapa Rišpet s pjesmom 'Ćaća', zatim Magazin i 'Isti kao ti' te klapa Cambi Split s pjesmom 'Jidra mog vapora' i Jole sa 'Sto godina samoće'. 

Dora Bačić, Tiho Orlić tejoš nekolicina glazbenika u usponu, nažalost, nisu se plasirali dalje.


>> Splitski festival je jedini pravi jer nitko neće 'zaboraviti' pjevati'

Splitski festival nastavlja se već večeras gdje će novi izvođači dati sve od sebe i pokušati proći u finale. Publika će izabrati još osam skladbi, a stručni žiri će izabrati iz obje večeri šest skladbi pa će se u finalu za nagrade boriti ukupno 22 pjesme.

Valja istaknuti kako su neki izvođači posebnu pažnju privlačili ne samo svojim glasom već i stasom kao što je to učinila Andrea Šušnjara sa svojim novim imidžem za pjesmu 'Isti kao ti'!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene