Suradnja s Jala Bratom

Severina ima novi hit: Poslušajte što ćete uskoro stalno slušati u klubovima

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jala Brat za Severinu je napisao singl "Otrove". Okarakteriziran je kao veliki klupski hit.

Kako je i najavila, Severina je danas točno u podne na svojoj Facebook stranici premijerno objavila spot za novu pjesmu "Otrove" – drugi po redu singl s nadolazećeg albuma. Pjesmu koja je, od strane Severininih suradnika, okarakterizirana kao veliki klupski hit, koji može stati uz bok svjetskoj produkciji, za Severinu je napisao kantautor Jala Brat.

Pogledaj i ovo Severina - 2 ''koliko lijepa žena!'' Seve iznenadila objavom fotografije koju od nje nitko nije očekivao, evo zašto je posebna: ''Do sada najljepša slika, anđeli ti sliče!''

"Kada sam čula pjesmu 'Otrove', čula sam pjesnika, čula sam iznadprosječni talent, koji toga nije ni svjestan. I to je ono što mu daje šarm i zašto ga ljudi vole. Hvala, Jala Brat, leti dalje u visine", izjavila je Severina za svog novog suradnika, koji potpisuje glazbu i tekst, dok aranžman potpisuje KC Blaze.

"Pjesma je nastala u par kasnih sati i rađena je samo za Severinu. Iskrena je i ima jasnu poruku u kojoj će se naći svi oni koje je ljubav bar jednom 'otrovala'.", izjavio je Jala Brat.

Videospot za pjesmu "Otrove", redatelja Petra Pašića, sniman je na nekoliko beogradskih lokacija, među kojima i u Plavom vlaku, poznatijem kao Titov vlak.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene