"Igračka i kuglica"

Šercar's Family predstavlja božićnu pjesmu za cijelu obitelj!

Šercar\'s Family Šercar\'s Family PR 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Šercar\'s Family Galerija

Borna Šercar predstavlja svoj novi božićni singl "Igračka i kuglica" za koji je okupio obitelj te renomiranu ekipu svojih kolega muzičara i umjetnika.

Borna Šercar, Porinom i drugim strukovnim nagradama višestruko nagrađivani muzičar, skladatelj, bubnjar i slikar, predstavlja svoj novi božićni singl nastao spontano u sklopu projekta Super5Q. Borna koji svojom karizmom i djelovanjem kroz razne projekte senzbilizira publiku za artizam, za ovu je priliku okupio obitelj te renomiranu ekipu svojih kolega muzičara i umjetnika.

Pjesmu "Igračka i kuglica" pjevaju njegova mlađa kćer Marta i Mara, kćer kolege i prijatelja Zvonimira Bajevića, trubača koji je uveličao ovaj singl fenomenalnim solom na trubi. Aranžman koji je Borna napravio u stilu američkih božićnih pjesama odiše svježinom, tradicijom, ali i didaktičkim elementima važnim za mlađu publiku. Za stariju je podsjetnik na neka opuštenija vremena.

Glazbu, tekst i aranžman za pjesmu napisao je upravo Šercar, za mix i mastering zaslužan je Goran Kovačić, dok je videospot "Igračka i kuglica" u izdanju Croatia Recordsa režirao Dinko Čvorić-Doringo.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene