Ulaz je slobodan

Sasha Lopez u Green Gold Clubu 20. travnja!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sasha Lopez, najtraženije ime house glazbe, 20. travnja će nastupiti u zagrebačkom Green Gold Clubu. Ulaz je slobodan!

Sasha Lopez, pravim imenom Serge Istrati je rođen u Republici Moldaviji. Njegova strast za glazbom bila je toliko velika da je među prvima završio Music gimnaziju u kategoriji harmonike. Nakon srednje škole, diplomirao je na Akademiji Chisinau, završivši ekonomiju.

Pogledaj i ovo showbuzz Ne propustite! Nastup Ivane Kovač koji će vas oduševiti!

Sasha Lopez je već petnaest godina resident legendarnog kluba Star Track u Kišinjevu, tada preuzima ulogu rasidenta kluba Grada, gdje je sve do 2005. godine, kada javnosti predstavlja svoj prvi mix cd pod nazivom 'Klub Grad predstavlja'.

>> 'Hrvati znaju kako se dobro zabaviti, ovdje se ljudi najbolje provode!'

2006. godine počinje sa novim glazbenim projektom 'Studio One' s Taniom Cergom, projekt dobiva na velikoj popularnosti u Rumunjskoj i Europi, zbog izvornih pjesama i svojih plesnih ritmova. Nakon ovog projekta započinje suradnju sa Tomom Boxerom (Lose Control), Fly Projectom (Wonder Girl). Vali Barbulescom (Send Your Love) i mega popularnim Edward Mayom.

U 2010. godini Sasha je osnovao vlastiti produkcijski studio zajedno sa Vanotekom i Evanom pod nazivom 'Bang Bang Production'.

2011. godina pokazala se dobitnom za Lopeza kada je izašao njegov singl 'All My People, koji je u godinu dana prikupio preko 200 milijuna pregleda na Youtubeu, te u kratkom vremenu postao hit 2011. godine, najviše se emitirao po klubovima Europe, Azije, Latinske Amerike, Kanade, SAD-a, Kanade, Španjolske, Slovenije, Italije, Bugarske, Njemačke, Švedske, Švicarske, Hrvatske, Čilea, Argentine..
Iste godine nominiran je u kategoriji za najizvođenijeg izvođača godine na radio postajama u Bugarskoj, Kanadi, Španjolskoj i Sloveniji.

2012. godine njegov singl 'Weekend' postaje jedan od rijetkih emitiranih pjesama u Španjolskoj i Latino Americi.
Što nam sve u ovoj godini priprema Sasha Lopez, jedno od najtraženijih imena house glazbe na europskim prostorima, jedva čekamo čuti!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene