Inovativna i jedinstvena

Glazbena prijestolnica Dalmacije još jednom potvrđuje svoj status, glavno ime šibenskoga dočeka svjetska je glazbena ikona!

Róisín Murphy Róisín Murphy PR 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Róisín Murphy Galerija

Šibenik će u Novu 2023. godinu ući na čak nekoliko pozornica unutar stare gradske jezgre, s već provjerenim, festivalskim konceptom dočeka.

 

Nakon nezaboravnih Stereo MC's, glavnu novogodišnju binu, na jednom od najljepših mediteranskih trgova - trgu Katedrale sv. Jakova, preuzet će svjetska glazbena ikona, Róisín Murphy, koja se u Šibenik vraća nakon fantastičnog koncerta na Tvrđavi sv. Mihovila 2018. godine.

Na svjetsku se glazbenu scenu probila kao istaknutiji dio britansko-irskog elektronskog dua Moloko, nakon čijeg razlaza ova eklektična, ekscentrična i svestrana umjetnica započinje iznimno uspješnu karijeru. Potvrdila je to već solo prvijencem iz 2005.,''Ruby Blue'', a glazbeni je put nastavila nizati još uspješnijim singlovima s ''Overpowered'' iz 2007. godine.

Nakon velikih koncertnih turneja, zamijećenih glazbenih suradnji i nekoliko izdanih albuma, s dugo očekivanim, petim studijskim izdanjem nastalim u vrijeme pandemije -˝Róisín Machine˝- osvaja svjetsku kritiku. Za mnoge je to najbolji album njezine karijere kojim Roisin ulazi u novu eru plesne, klupske glazbe, a čiji naslov sama objašnjava - Ja sam stroj nikad ne staje.

Čini se da art-pop heroina neće stati ni u Šibeniku kojeg će u novu 2023. uvesti u solo izvedbi i s posebnim vizualno osmišljenim nastupom.

Inovativna i jedinstvena Roisin iznova će se otkriti hrvatskoj publici s premijerom svog vizualnog performansa, a intimni će, pitoreskni trg zaštićene UNESCO-ve baštine učiniti najpoželjnijim klupskim izlaskom godine.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 5 Severina - 1 Severina - 3 Severina - 3 +25 Severina - 4 Celebrity Severina se skinula u minijaturni badić, a onim što je uslijedilo sve je raspametila: "Senzacionalno!"

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Nicki Aycox - 4 Nicki Aycox - 6 Nicki Aycox - 1 Nicki Aycox - 5 +8 Nicki Aycox - 4 Celebrity Popularna glumica preminula nakon borbe s teškom bolešću, mislila je da ima koronu, a onda je uslijedila strašna dijagnoza

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene