Legendarni rock band

Prljavo kazalište novi je član glazbene obitelji Hit Recordsa

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Izdavačka kuća Hit Records sa zadovoljstvom predstavlja novog člana svoje rastuće glazbene obitelji, jedan od najpoznatijih i najdugovječnijih rock bandova Prljavo Kazalište.

Obožavateljima nije potrebno podrobnije predstavljati Jasenka Houru, Mladena Bodalca i ostatak društva iz Dubrave, jer o njima se već godinama sve zna i sve je ispričano.

Pogledaj i ovo Prljavo kazalište - 1 pomalo tajnoviti Prljavo kazalište svoju turneju započinje u Rijeci: "Nastup i lista pjesama nešto su drugačiji nego prethodnih godina''

Činjenice o 36 godina glazbenog djelovanja, 14 studijskih albuma od kojih posljednji pod nazivom 'Možda dogodine' i singl 'Djevojka od milijun dolara' mjesecima ne silaze s top ljestvica, zalog su da popularni 'Prljavci' imaju još puno toga za reći, bolje kazati otpjevati!
Legendarni bubnjar Prljavog kazališta Tihomir Filešizuzetno je zadovoljan raspletom događaja.

Prljavo kazalište slavi dvije važne godišnjice

Zadovoljstvo dogovorom nije krio ni glavni urednik izdanja Hit Recordsa Miroslav Rus: 'Velika je stvar dolazak Prljavog kazališta u Hit Records, ako znamo da je kod nas većina njihovih „starih“ albuma! Neviđena brzina postizanja dogovora svjedoči o obostranom povjerenju, koje je preduvjet zajedničkog uspjeha! Ponosni smo što smo postali dio tima Prljavog kazališta!'

A što nam novo spremaju dečki iz Prljavog kazlišta najavit ćemo vam vrlo skoro, a kažimo tek kako se ove godine obilježava 25. obljetnica legendarnog koncerta održanog 1989. na tadašnjem zagrebačkom Trgu Republike.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene