Njega lica

Poznate dame obožavateljice su malih rituala ljepote

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jedinstven spoj osam esencijalnih ulja: lavanda, ružmarin, geranij, naranča, ruža, kamilica, mažuran i lavandin osvojio je i naša poznata lica.

L’Oréal Paris nastavlja priču o dragocjenim uljima: kreirana je prva linija za njegu lica bogata dragocjenim esencijalnim uljima koja intenzivno hrani i hidratizira kožu te je čini izvanredno blistavom. Ritual ljepote Nutri-Gold Extraordinary osvoijio je poznate dame, pa su se u njgovu djelotvornost među prvima uvjerile glumica i spisateljica Jelena Veljača, glumica Ana Begić, glumica Kristina Krepela.

Pogledaj i ovo Marin Miletić ''Leti dalje...'' Naš političar ponosno je pokazao stariju kćer pa se pohvalio njenim velikim uspjehom: ''Raduje se i mama s neba''

A'marie Christmas Whish List - Ideja za poklon s hrvatskim potpisom

Koža je izložena negativnim vanjskim utjecajima (vjetar, onečišćenje, hladnoća, isušujuća toplina…) te može postati suha, zategnuta i bez sjaja. Zato ova dnevna krema hrani i vlaži kožu, te joj daje osjećaj ugode i mekoće. Bogata je, među ostalim, uljem lavande i ružmarina te ekstraktom jasmina. Kako je bilo na promociji, pogledajte u galeriji. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene