Nima do Splita!

Vraća se Vlatka Pokos!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Sudeći prema ovogodišnjim imenima, 5., 6. i 7. srpnja čeka nas vruća lakoglazbena fešta na Prokurativama u izdanju 53. Splitskog festivala.

U utrci za Grand prix 53. Splitskog festivala između ostalih borit će se Danijela Martinović, Mladen Grdović, grupa Magazin, Jole, Tomislav Bralić i klapa Intrade, Zorica Kondža, Kemal Monteno, Ivan Zak, klapa Maslina, Ivana Kovač, Hari Rončević, Marko Pecotić Peco...

Pogledaj i ovo showbuzz Ukusi se razlikuju Obaraju rekorde, no zašto radio ignorira Seve i Rozgu?

Bit će tu i zanimljivih atrakcija, primjerice, povratnički nastup Vlatke Pokos.

Na Prokurative se vraća i Dražen Zečić i to u kombinaciji s Vinkom Cocom i klapom Pasika te višestruki pobjednik Zlatko Pejaković.

Tekst za pjesmu Pere Kozomare 'Ćaća' u izvedbi klape Rišpet potpisuje naš poznati putopisac, enigmat i predsjednik Hrvatskog boksačkog saveza Robert Pauletić.

Pažnju ženskog dijela publike zasigurno će plijeniti glumac Robert Kurbaša, koji će zapjevati s klapom Sveti Florijan.

U natjecateljskom programu ove godine pak nema miljenice publike, višestruke pobjednice Jelene Rozge, koja će se pojaviti u ''tajnoj'' ulozi.

''U velikoj sam gužvi, Nirvana je polomila sve oko sebe. Jurim na sve strane, ali unatoč tome bit ću na svom najomiljenijem festivalu, ali ovaj put u nekoj drugoj ulozi'', pojasnila je tajanstvena Rozga.

Uglavnom, početak srpnja u Splitu će biti prožet ne samo visokim temperaturama već i vrtoglavo dobrom zabavom na poznatim Prokurativama!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene