31. srpnja

Posljednjeg dana srpnja u Zagreb stižu velikani metala - Iron Maiden!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Iron Maiden će 31. srpnja, u sklopu velike MAIDEN ENGLAND turneje, održati koncert u Areni Zagreb!

Maideni su jedan od najutjecajnijih i najnagrađivanijih britanskih izvođača. Prodali su oko 90 milijuna albuma, održali više od 2000 koncerata te izdali 15 studijskih albuma od kojih je svaki pohvaljen od strane kritike kao vrlo kvalitetno i moćno djelo. Iron Maiden ponosno nose i održavaju status jednog od najcjenjenijih i najutjecajnijih bendova ikad.

Pogledaj i ovo Bad Daughter 26. ožujka Koncert Bad Daughter u Zagrebu imat će "zločesti potpis": "Bit će to zaokruženi doživljaj"

Maiden England 2013 - Donington to Stockholm from Iron Maiden on Vimeo.

Iron Maiden i neizostavni lik Eddie u Areni Zagreb će se kretati na pozornici dugoj 18 metara. Cijeli koncert će biti popraćen specijalnim efektima. Velikani i utemeljitelji ovog glazbenog žanra pripremit će stopostotni heavy metal spektal!

 

>> Iron Maiden se opako približava spektaklu u Zagrebu

„Zahvaljujući modernoj tehnologiji uspjeli smo nadograditi i poboljšati originalnu produkciju iz 1988. godine za turneju Maiden England. Uz novu produkciju dolazi i novi lightshow, produkcija pozornice kao i  Eddijeve različite inkarnacije, puno pirotehnike i još mnogo toga s čime ćemo oduševiti fanove! ", rekao je pjevač Bruce Dickinson.

Prije koncerta zagrijat će se u posebnim sobama opremljenim za tu svrhu, a uz ambijentalno osvjetljenje će se opustiti uz masažu. Garderobe članova benda krasit će crni namještaj, crni tepisi i ogledala. U frižiderima će biti bijelo vino, lokalno pivo,energetski napitci i naravno, puno vode. Na stolovima žele serviran pladanj s raznim vrstama sira, i svježim voćem. Uz zdravu prehranu žele čips i čokoladne kolače.

Prodane su skoro sve ulaznice za koncert, no ima još ulaznica za gornju tribinu za mali broj sretnika koji se odluči kupiti svoju ulaznicu u zadnji tren. Cijena ulaznice za gornju tribinu je 210 kuna. Ulaznice su dostupne na svim prodajnim mjestima sistema Eventim. Ukoliko ih na dan koncerta još bude bilo u prodaji moći će se kupiti na blagajni Arene Zagreb koja će raditi od 9:00 ujutro. Vrata Arena Zagreb otvaraju se u 17:30.

Raspored izvođača je sljedeći:

Voodoo Six: 18:40 – 19:20
Anthrax: 19:40 – 20:30
IRON MAIDEN: 21:00 – 23:00

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene