Projekt hvale vrijedan

Pokrenut je jedinstveni mrežni priručnik o turističkoj kulturi!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Predstavljeno je ovogodišnje izdanje obrazovnog projekta Turistička kultura.

Projekt je obogaćen je novim sadržajima, mrežnom stranicom projekta i pratećim interaktivnim priručnikom.

Pogledaj i ovo showbuzz Poslušajte ih sve Clean Bandit zauzeli prvo mjesto na Top 20 listi Radija808

Riječ je o multimedijskome sadržaju koji će svim zainteresiranima omogućiti preuzimanje brojnih informacija o Hrvatskoj i njezinim turističkim potencijalima, a bit će predstavljeni i radovi učenika hrvatskih osnovnih i srednjih škola te učenika iz dijaspore, sudionika projekta.

'Priručnik Turistička kultura omogućuje korisnicama da upoznaju svoj mjesni, područni i državni identitet, upoznaju i otkriju tuđe identitete i vrijednosti, nauče temeljne pojmove u turizmu, osnove poduzetništva u turizmu i kulturi, dobro ovladaju svojim jezikom i stranim jezicima te pravilima lijepoga ponašanja i turističkoga vođenja te suvremenom tehnologijom', rekla je Nansi Ivanišević, pokretačica projekta.

Mrežna stranica, u okviru koje će se nalaziti priručnik Turistička kultura, zamišljena je kao interaktivni sadržaj turističkoga stvaranja robne marke. Namijenjena je učiteljima u osnovnim školama povezanima s turističkom kulturom te zamišljena kao obrazovno-zabavni izvor podataka za mlade kojemu je cilj da ih pouči o hrvatskim kulturno-turističkim i povijesno-zemljopisnim posebnostima te ponajprije potakne kritičko i kreativno mišljenje.

Dugoročni su ciljevi projekta Turistička kultura sustavno unapređenje znanja mladih i njihova izobrazba o baštini i turizmu, izgradnja imidža Hrvatske kao turističke zemlje te poticanje uspostave cjelovitoga upravljanje turističkom ponudom i održivim razvojem turizma u Hrvatskoj. Nova mrežna stranica i prateći sadržaji nastojat će poticati radoznalost mladih i pomagati im shvatiti svrhu učenja i aktivnoga istraživanja kako bi postali što bolji predstavnici svoje zemlje.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene