Tulum do jutra

Playone zapalilo atmosferu u Culture Clubu Revelin

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

PlayOne uvijek iznova zapali atmosferu do sitnih jutarnjih sati gdje god da se pojave.

Nakon mnogih zvučnih imena svjetske elektronske glazbe sinoć su u Culture Clubu Revelinu nastupio domaći duo PlayOne i dobro prodrmao sve posjetitelje.

Pogledaj i ovo showbuzz Nikako ne propustite U Culture clubu Revelin ljeto još uvijek traje - večeras gostuje DJ Manuel De La Mare!

Hrvatski producentski dvojac PlayOne (Darko Juranović "D'Knock" i DJ Fresh Jay), svojim singlovima i suradnjama sa svjetskim zvijezdama, te spektakularnim koncertima na visokom nivou pune klubove i osvajaju publiku svakog podneblja, a iz dana u dan potvrđuju status megapopularnog producentskog tima.Prepoznatljivim zvukom vrhunskog housea i elektronike u kombinaciji s funk, soul, drum and bass, dubstep i hip hop elementima, PlayOne uvijek iznova zapali atmosferu do sitnih jutarnjih sati gdje god da se pojave.

Roger Sanchez 19. rujna u dubrovačkom Revelinu!

Atmosferu su začinile i atraktivne plesačice. PlayOne sinoć je pratio i cijeli njihov tim - Mr. Iggs na elektronskim bubnjevima i perkusijama, plesačice iz skupine First Entertainment, profesionalni fotograf te ekipa iz Studija 25, koja je zaslužna za režiju i produkciju njihovih video spotova za svaki party.

Playone je nema sumnje nakon kišnog tjedna dobro podigao temperaturu u Dubrovniku, pokazujući da i domaće snage mogu parirati svjetskoj elektronskoj sceni.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene