PlayOne

Nastavak turneje, prepuni klubovi i najava novog singla!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

DJ dvojac ponovno će rasplesati Hrvate!

Etablirani hrvatski producentski i DJ dvojac PlayOne (Darko Juranović 'D'Knock' i DJ Fresh Jay), koji su na glazbenoj sceni prisutni dugi niz godina, a do sada su objavili zavidan broj klupskih hitova i remixeva za najveća imena hrvatske i svjetske glazbene scene te su pokrenuli vlastiti glazbeni label Liveinthemix music, nastavljaju svoju uspješnu regionalnu turneju.

Pogledaj i ovo showbuzz West House Reunion Festival PlayOne i Barbara Tucker imaju novi hit 'We Are Not Alone'!

Puni klubovi i uzavrela atmosfera na njihovim nastupima najbolje potvrđuju da D'Knock i DJ Fresh Jay itekako znaju tajnu uspjeha. Kako sami kažu, nisu pobornici 'fejkanja' setova s USB stickovima, što je danas sve češći slučaj u svijetu clubbinga, te su naklonici 'old school' pristupa, koji uključuje pravi DJ-ing, MC-anje, kombiniranje housea, dub stepa, hip hopa, funka, drum and bassa i trapa s aktualnim hitovima današnje elektronske scene.

Spektakularan nastup PlayOne u klubu Santos na Rabu

Ne libe se reći da su godinama klesali zanat surađujući  s velikim svjetskim zvijezdama i producentima te sudjelujući u raznim glazbenim projektima, kao što je svjetska humanitarna akcija 'We Can Heal'. Sa zadovoljstvom ističu suradnje s house divom Barbarom Tucker, poznatim svjetskim producentom i dobitnikom Grammyja, Andyjem Wrightom, Mickom Hucknallom iz Simply Reda i mnogim drugima, a samim time su i u svoj rad unijeli dašak svjetske kulture.

West House Reunion Festival - Zagreb, Noa - Zrće, Byblos - Poreč, Mystique - Rijeka, Inside - Šibenik, Maraschino - Varaždin, Exit - Vodice, Santos - Rab, Jungle – Krk, samo su neki od klubova u kojima je PlayOne dosad nastupao u sklopu svoje regionalne turneje, a o tim se spektakularnim nastupima još uvijek priča.

DJ Fresh Jay i D'Knock nastavljaju s turnejom, pripremaju nove singlove te pune listu svojih nastupa s novim datumima. Najavljuju i ponovni žestoki nastup u bjelovarskom klubu Alcatraz u subotu 6. rujna te veliki spektakl u prestižnom Culture Clubu Revelin iz Dubrovnika 13.rujna. Nakon toga slijedi serija nastupa izvan regije s njihovom stalnom suradnicom, house divom Barbarom Tucker, s kojom promoviraju zadnji singl PlayOne & Barb & Q presents 'We Are Not Alone'.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene