EKSKLUZIVNO

PlayOne donosi novi singl - 'Can I Get Some Love'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Hrvatski producentski tim PlayOne (Darko Juranović D`Knock & DJ Fresh Jay) nastavlja niz uspješnih projekata na inozemnoj sceni.

Nakon singlova za Barbaru Tucker, Petera Granta, Micka Hucknalla (Simply Red), te niza remixeva za svjetske izvođače, lista novih projekata se širi.

Na sugestiju njihove dugogodišnje suradnice Barbare Tucker, s kojom su ostvarili mnogo zajedničkih projekata, na svom novom singlu "Can I Get Some Love", PlayOne je ugostio vrhunskog soulful house performera, Amricka Channau.

Pogledaj i ovo showbuzz We Can Heal PlayOne najavili novi video spot!

Amrick je poznat po svojim nastupima na partyjima Barbare Tucker u sklopu Miami WMC-a, te live izvedbama za velike brandove i popularne klubove diljem svijeta (Pacha, Ministry of Sound, Heineken, Hed Kandi, Stereo Sushi itd.).

>> D'Knock i DJ Fresh Jay pripremaju nešto posve novo!

Potpisuje izdanja za Pyramidal, Pacha Ibiza i Housesession Germany koja su kotirala visoko na svjetskim top listama. 2012. Amrick je nastupao i u zabavnom dijelu programa na Olimpijskim igrama u Londonu.

Uz Amricka Channu, kao featuring vokal na novom singlu pojavljuje se i izvrsna vokalistica te stalna suradnica njihovog labela Liveinthemix music, Sandra Berković.

Singl je sniman, miksan i produciran na više lokacija. Autorski ga potpisuju D'Knock, DJ Fresh Jay i Sandra, a u izradi aranžmana im se pridružio njihov suradnik Kosta Radman. Za distribuciju i PR na području Hrvatske brine se Hit Records u kolaboraciji s matičnom producentskom kućom PlayOnea, Svijet produkcije.

Za publishing i dio PR-a u svijetu zadužen je IDM Music, dok ovih dana traju pregovori s vanjskim izdavačem. Sve je to uvertira u nadolazeću sezonu u kojoj spomenuti producentski dvojac namjerava revitalizirati i konačno pokrenuti svoju internet televiziju, Liveinthemix TV te svoju klupsku večer u Zagrebu, a sa stalnim suradnikom Zvonimirom Dusperom, aka Rei Noel uskoro pripremaju veliko glazbeno iznenađenje.

Autor glazbe : Darko Juranović D'Knock/DJ Fresh Jay/Sandra Berković
Autor teksta : Darko Juranović D'Knock/DJ Fresh Jay/Sandra Berković
Autor aranžmana : Darko Juranović D'Knock/DJ Fresh Jay/Kosta Radman

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene