oglas

Planet srijeda obilježava vrhunac sezone uz san Ivanjske noći

PR PR Foto: PR

Popularni party serijal pozdravlja dolazak ljeta 28. lipnja na Tuškancu • Spoj novih i već poznatih uzbudljivih imena čine Doxia, Felver, illillillillill, Kendal, Melanie Havens i Mufti

Na Ivanjsku noć nekada su se održavali obredi za poticanje plodnosti i sreće u braku. Inspiriran njome, i veliki je Shakespeare napisao San Ivanjske noći, predviđen za izvođenje na vjenčanjima i zabavama te za ne toliko ozbiljnu publiku.

Planet srijeda sanja Ivanjsku noć, zatvarajući uzbudljivu sezonu uz podsjećanje na njezine vrhunce. Pozdravljajući dolazak ljeta, svoj obred zabave održat će tjedan kasnije, 28. lipnja u Vili Werner na zagrebačkom Tuškancu, i to uz plodan muzički odred. Čine ga Doxia, Felver, illillillillill, Kendal, Melanie Havens i Mufti.

PR PR Foto: PR

Na Tuškanac se penje Kendal, član italo-body dvojca Infravision uz Pabla Bozzija, prethodnog gosta Planet srijede. Zapažen po bezvremenskim produkcijama i DJ nastupima, ovaj Francuz unosi euforiju i nostalgiju na plesni podij, spajajući italo-disco s EBM-om, tranceom i synth-waveom.

PR PR Foto: PR

Multitalentirana Melanie Havens dokazat će ponovno svoj status jednog od najsvježijih imena scene. Bez obzira je li u Berlinu gdje živi, rodnom Sao Paulu ili nedavno u zagrebačkom Željezničaru, bez greške isporučuje svoju živahnu fuziju žanrova kao što su body music, wave, italo, techno, electro i post-punk.

PR PR Foto: PR

Uz Melanie, vraća se i omiljeni Mufti, meksički umjetnik spreman za svaki plesni podij. Posao arhitekta napustio je kako bi se u potpunosti posvetio projektiranju muzičkih dragulja u rangu od itala do new wavea, koje danas plasira na brojnim svjetskim pozornicama.

Regiju predstavlja illillillillill, nepobjedivi romantik i obijač beogradskih plesnih podija. Ovaj profesionalac u kulturi i industriji zabave, svjesni član društva i glasni borac za pravdu za sebe kaže da nije DJ već ekstatično lomi zvuk ispred i iza pulta.

PR PR Foto: PR

Strast za muzikom, puno veću od samog miksanja pokazat će Doxia, prisutna već desetak godina na zagrebačkoj sceni. Vjerujući u stvaranje uključivog okruženja na plesnom podiju, inspiraciju primarno pronalazi u undergroundu techna, trancea i housea, koji nose emotivnu dimenziju.

Kapljicu prokletstva kao obavezan sastojak svakog dobrog partyja dodat će Felver. Uvijek uz golemu energiju i svježinu, tata Planet srijede režirat će i ovu plodnu ljetnu noć koja se ne propušta.

Ulaznice su dostupne online: www.entrio.hr/event/planet-srijeda-19268

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene