Najtraženija klapa!

Njihovi koncerti već su postali tradicija: Peti put zaredom Rišpet rasprodao Lisinski!

Rišpet Rišpet Foto: PR

Rišpet je ponovno potvrdio status najpoznatije i najtraženije klape. Dva tjedna unaprijed, peti put zaredom, rasprodali su svoj sada već tradicionalni koncert u Lisinskom.

Rišpet je ponovno potvrdio status najpoznatije i najtraženije klape. Dva tjedna unaprijed, peti put zaredom, rasprodali su svoj sada već tradicionalni koncert u Lisinskom.

Pogledaj i ovo Klapa Rišpet - 2 Kakva atmosfera! Dalmatinski slavuji rasplesali Lisinski: ''Ovo je bilo za pamćenje, vidimo se ponovno!''

Njihovi koncerti u hramu glazbe, u kratkom roku postali su tradicija kojom se odužuju svojoj publici za vjernost i ljubav svih ovih godina, a sve ovo jamči kako će i u srijedu 23.3.2022., do posljednjeg mjesta ispunjenom dvoranom Lisinski ponovno vladati isto, ako ne i bolje veselje i euforija. Svoje veliko zadovoljstvo nisu skrivali ni Rišpetovci,

''Svi dosadašnji koncerti bili su rasprodani, a tako i ovaj zbog čega nam je izuzetno drago i radujemo se što će i ovaj put publika doći zajedno s nama pjevati i veseliti se u kultnu dvoranu. Veselimo se jako našem petom - sada već tradicionalnom koncertu u Lisinskom. Nedavno smo izdali i najavljivani novi singl 'Fermaj me', prelijepu baladu za koju je snimljen i spot, te jedva čekamo pjevati je zajedno u Lisinskom'', istaknuo je pero Kozomara.

Nabrojiti sve njihove hitove i izdvojiti najdražu pjesmu, prepuštamo svakome od vas, ali ono u što smo sigurni je to da ćete garantirano uživati u svakoj minuti jer uz Peru Kozomaru, Ivu Amulića i kreativnu ekipu iz Rišpeta se slavi, raduje i zaljubljuje. Jedna od naših najnagrađivanijih i najtraženijih klapa, poznata je po svojim stihovima prepunim ljubavi i pjesmama prožetim mediteranskim ugođajem, koje će ovoga ljeta priuštiti svojim vjernim fanovima velikim koncertom 29.07. na Opatijskoj ljetnoj pozornici i 11.08. u Šibeniku na tvrđavi svetog Mihovila.

Možemo zaključiti kako nas u hramu glazbe 23.03. neminovno čeka još jedan nezaboravan glazbeni doživljaj prepun emocija i prepoznatljivog dalmatinskog temperamenta, koji će itekako ostati upamćen. Do tad uživajmo u novoj pjesmi i video spotu klape Rišpet ''Fermaj me''. 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene