"neće nas zauvik bit"

Petar Grašo s naslovnom pjesmom naše hit-serije u finalu Cesarice, spot je snimao u imaginarnom Dizmovu

Snimanje spota za pjesmu Neće nas zauvik bit Snimanje spota za pjesmu Neće nas zauvik bit Nova TV 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo na setu serije Dar Mar Petar Grašo na setu serije Dar Mar Petar Grašo na setu serije Dar Mar Snimanje spota za pjesmu Neće nas zauvik bit Snimanje spota za pjesmu Neće nas zauvik bit Snimanje spota za pjesmu Neće nas zauvik bit Snimanje spota za pjesmu Neće nas zauvik bit Snimanje spota za pjesmu Neće nas zauvik bit +0 Snimanje spota za pjesmu Neće nas zauvik bit Galerija

Pjesma "Neće nas zauvik bit" naslovna je pjesma za seriju Nove TV "Dar Mar", a sada je završila i u finalu glazbene nagrade Cesarica.

Glasovanje za hit listopada je završilo i još jedna pjesma nominirana je u finale izbora za Cesaricu. U konkurenciji za mjesečni hit bile su pjesme: "Neće nas zauvik bit" u izvedbi Petra Graše, "Pusti me na miru" grupe Opća Opasnost, "Sretan put" koju izvodi Mia te pjesme "U hladnoj sobi" u izvedbi Pravila igre i "Znao sam" u izvedbi Jure Brkljače. Za prestižnu titulu hita godine nominirana je pjesma "Neće nas zauvik bit" koju izvodi Petar Grašo. Autor glazbe je Tonči Huljić, a tekst pjesme potpisuju Petar Grašo i Vjekoslava Huljić.

Pogledaj i ovo Petar Grašo i Hana Huljić prisjetio se prošlosti Grašu raznježile fotografije s Hanom iz vremena dok još nisu bili par: "Da mi je netko prije 8 godina rekao da će biti moja supruga..."

“Sjedio sam s Tončijem Huljićem u studiju radeći na novom albumu, u pauzi mi je odsvirao melodiju i rekao da je to tema za seriju na Novoj TV, no da još ne zna kakav bi trebao biti tekst niti tko će je pjevati”, priča Petar Grašo.

Glazbeniku se pjesma toliko svidjela da je odmah Huljiću predložio svoju ideju te je pjesma nastala u to isto poslijepodne: “Čim sam čuo melodiju, odmah me asociralo da u refrenu treba stajati ‘Neće nas zauvik bit’. Isti dan smo pjesmu dovršili, a već dan kasnije Vjekoslava i ja napisali smo tekst i stvarno smo uživali radeći ga", rekao je Petar Grašo.

Pjesma "Neće nas zauvik bit" inače je naslovna pjesma za seriju Nove TV "Dar Mar". Spot za pjesmu snimljen je u malom imaginarnom mjestu Dizmovu u kojem se odvija radnja serije, a oko glazbenika Petra Graše okupili su se tako i brojni glavni glumci nove humoristične serije Nove TV: Ksenija Pajić, Martina Stjepanović, Milan Štrljić, Marko Braić, Fabijan Pavao Medvešek, Mia Anočić Valentić, Katarina Madirazza, Jan Kerekeš, Ankica Dobrić, Jasna Odorčić, Draško Zidar, Lucia Glavich Mandarić, Ana Begić Tahiri, Mia Mikulec, Robert Ugrina, Barbara Nola, Roko Sikavica, Siniša Ružić, Jasna Odorčić i Melika Fakić.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene