BSH Medvedgrad Fortress Party powered by Heineken

Partijanje od zalaska do izlaska sunca uz Heineken

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Prema nezavisnom istraživanju, nakon bavljenja sportom, Hrvati svoje vrijeme najradije provode slušajući glazbu. Heineken sa svojim potrošačima dijeli upravo tu strast prema glazbi koja je i više od samo pasivnog slušanja – strast koja znači u potpunosti živjeti glazbu!

Kroz glazbenu platformu Live Your Music, Heineken slavi zajedno sa svojim potrošačima sva glazbena iskustva koja im omogućuju potpuno i kolektivno prepuštanje vrhunskim glazbenim doživljajima. Kako bi se još više približio svojim potrošačima, Heineken ove godine dovodi vrhunske glazbene doživljaje ne samo u Split na Ultra Europe glazbeni festival, već u narednih mjesec dana i u ostale dijelove lijepe naše – Zagreb i Rijeku.

Pogledaj i ovo showbuzz 14. - 16. srpnja Ultra Europe 2017: 3 dana spektakularnog glazbenog doživljaja uz Heineken

Prvi na redu je BSH Medvedgrad Fortress Party powered by Heineken koji će se održati već ove subote, 17.06. u Zagrebu na jedinstvenoj lokaciji koja je ujedno i jedna od najprepoznatljivijih i najpoznatijih zagrebačkih simbola. Party počinje već u 15 sati, a trajati će sve do jutra te garantira spektakularan pogled na Zagreb uz fantastičan zalazak i izlazak sunca.

Tijekom 14 sati programa na 2 različita stage-a, nastupiti će 16 najboljih hrvatskih DJ-a elektroničke glazbe. Yakka, Aldo Morro, Pablo Panda, Full Ferry b2b Tom Bug, PEZNT, Halaus&Kokić, Joe2Shine, Kosta, Radman, VANILLAZ, XO te RNDR, samo su neki od njih.

Heineken poziva sve na ovaj spektakularan provod na jednoj od najboljih open-air lokacija u Zagrebu.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene