Autobiografski portreti

Svečano otvorena izložba Mare Bratoš u Dubrovniku: Ljubav i život jedne žene

Mara Bratoš (Foto: PR) Mara Bratoš (Foto: PR) PR 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Mara Bratoš (Foto: PR) Mara Bratoš (Foto: PR) Mara Bratoš (Foto: PR) Mara Bratoš (Foto: PR) +0 Mara Bratoš (Foto: PR) Galerija

"Ljubav jedne žene" naziv je najnovije izložbe cijenjene hrvatska fotografkinje Mare Bratoš.

Nakon izložbe u zagrebačkoj Galeriji Greta i sudjelovanja na velikoj izložbi "11 HT nagrada" u Muzeju suvremene umjetnosti u Zagrebu, izložba Mare Bratoš „Ljubav i život žene“ svečano je otvorena u Galeriji Otok - Art radionica u Dubrovniku.

Pogledaj i ovo showbuzz Na izložbi Prvo javno pojavljivanje nakon neugodnosti na Poljudu

Mara Bratoš od samih početaka svog umjetničkog stvaranja predstavlja se u ciklusima, izlažući obnažene autobiografske portrete, integrirajući i sintetizirajući duhovni, psihološki i fizički aspekt samoostvarenja. Ti njezini radovi introspektivna su vizualizacija pojedinih životnih faza i psihičkih stanja.

Mara Bratoš (Foto: PR) Mara Bratoš (Foto: PR) Foto: PR

Mara Bratoš ovim najnovijim ciklusom, u kojem je sukcesivno bilježila faze svoje trudnoće, pokazuje novu svijest o ženskoj ljepoti koja se mijenja, ali ne blijedi, u različitim fazama života. Dakle, ono što je do jučer bilo skriveno danas se može dijeliti i revidirati u svojoj autentičnoj konotaciji. Čudo životnog stvaranja i privilegija žene da bude glavnim instrumentom prepoznaju dostojanstvo i šarm jedne od najljepših slika koje priroda može stvoriti.

Izložba je otvorena do 13. srpnja. 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene