Prilika za sve

Oduvijek maštate o vjenčanju u Las Vegasu? Sada to i ostvarite!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Ove godine na Rujanfestu imate priliku reći sudbonosno 'da'!

Rujanfest , festival koji se u samo sedam godina etablirao kao Festival dobre zabave u čitavoj regiji , odlučio je ove godine ponuditi jednu zanimljivu novost koja će oduševiti sve posjetitelje. Naime, ne morate više ići u Las Vegas da bi se „vjenčali“.

Pogledaj i ovo Britney Spears (Foto: Profimedia) Pijano vjenčanje Ovaj čovjek proslavio se samo zbog braka od 55 sati koji je sklopio sa ženom za kojom je svijet bio lud

Za vrijeme trajanja Rujanfesta, svaku večer od 19:00 sati do 01:00 sat, uz prigodnog matičara, glazbu i fotografa možete reći sudbonosno 'Da'. Vjenčanja će se održati u kapelici, koja se nalazi pored 'Ambulante Dr.Jäger'. Kako organizatori najavljuju, mladenci moraju biti mudre, hladne i trijezne glave kako bi bili u stanju potpisati „obvezu“ na vječnu ljubav. Dokument koji će svi mladenci dobiti, vrijedi sve do idućeg Rujanfesta. Vjenčanje ima i svoju cijenu, mladenci su obvezni svim svjedocima njihovog čina platiti piće na Rujanfestu.

Severina kao nikada do sada! Poziva vas na koncert!

Kao i prethodnih godina i ove je godine osiguran besplatan prijevoz za posjetitelje, odnosno besplatni autobusa iz nekoliko Hrvatskih gradova te s nekoliko lokacija iz grada Zagreba. Ulaz je za sve posjetitelje besplatan do 19:00 sati dok će se nakon 19:00 sati ulaznica naplaćivati 20 kuna. Lokacija pored trgovačkog centra Westgate u prošlosti se pokazala kao odličan prostor za organizaciju ovakvih manifestacija, a uz prihvatljive cijene, odlično organiziran prijevoz te niz pogodnosti za posjetitelje, 7. izdanje Rujanfesta ponovo će postaviti nove standarde i dokazati zašto ga smatraju najboljim događanjem ovakve vrste u regiji.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene