Uz svečanu modnu reviju

Bogati glazbeni program i sve za buduće mladence na 4. Sajmu vjenčanja Exclusive

Sajam Vjenčanja Exclusive (Foto: Studio Z) Sajam Vjenčanja Exclusive (Foto: Studio Z) Studio Z 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Sajam Vjenčanja Exclusive (Foto: Studio Z) Sajam Vjenčanja Exclusive (Foto: Studio Z) Sajam Vjenčanja Exclusive (Foto: Studio Z) Sajam Vjenčanja Exclusive (Foto: Studio Z) +0 Sajam Vjenčanja Exclusive (Foto: Studio Z) Galerija

Nova Gradiška na jedan dan ponovno je postala centar mode i mjesto gdje su budući mladenci na jednom mjestu mogli pronaći sve ono potrebno za najvažniji dan u životu.

U Novoj Gradiški, gradiću koji je prema broju stanovnika i veličini mali grad u Hrvatskoj, već četvrtu godinu za redom održava se Sajam vjenčanja Exclusive koji okuplja sve veći broj izlagača iz branše vjenčanja iz cijele kontinentalne Hrvatske, od Zagreba do Vinkovaca i Vukovara.

Pogledaj i ovo Karlie Kloss (Foto: Profimedia) Par blistao od sreće Jedna od najuspješnijih manekenki na svijetu udala se poslije šest godina veze

Nova Gradiška na jedan dan ponovno je postala centar mode i mjesto gdje su budući mladenci na jednom mjestu mogli pronaći sve ono potrebno za najvažniji dan u životu.

Zahvaljujući angažmanu Ljiljane Šoch, vlasnice Exclusive events i Salona vjenčanica Exclusive iz Nove Gradiške, svi oni koji namjeravaju "uploviti u bračne vode" na jednom mjestu došli su do originalne ideje kako organizirati svoj ljubavni, životni i svaki drugi "dan D".

Ove godine manifestacija je otvorila svoja vrata po četvrti puta, ali u sasvim novom, modernom i dosad neviđenom prostoru na tim prostorima - velikom grijanom, glamuroznom šatoru na središnjem gradskom trgu, na površini od preko 1200 metara kvadratnih. Više tisuća posjetitelja uživalo je u bogatoj ponudi sajma vjenčane mode i dizajnerskih kuća, cvjećara i slastičara, fotografa, organizatora vjenčanja te ostalih sudionika iz vjenčane industrije.

Veliki je ovo doprinos razvoju domaćeg obrtništva iz svijeta vjenčanja o čemu svjedoči i nastup preko 70 izlagača iz Slavonije i drugih dijelova Hrvatske, a ujedno ovogodišnji Sajam pod visokim je pokroviteljstvom Predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar Kitarović, koja je organizatorima uputila pismo potpore.

Potporu radu žena- gospodarstvenicama, obrtnicama, poduzetnicima kao i svim ostalim ženama koje se aktivno zalažu za ravnopravnost u društvenom, socijalnom, kulturnom, humanističkom i gospodarstvu smislu kao i uvijek dala je i saborska zastupnica u ime V. Izborne jedinice Ljubica Maksimčuk.

U prijepodnevnim satima održano je svečano otvorenje Sajma s glazbeno scenskim programom uz nastup Barbare Dautović Španović i Plesnog studia Marine Mihelčić. Sve okupljene pozdravili su glavni i odgovorni što je sajam postao tradicija u ovom gradu: Župan brodsko posavski Danijel Marušić, zamjenica gradonačelnika Ivana Trupina, direktorica TZ BPŽ Ružica Vidaković, direktorica TZ Grada Nova Gradiška, Dinka Matijević, predsjednik Udruženja Obrtnika Tomislav Šimić i na kraju glavna organizatorica Ljiljana Šoch.

Organizatori i izlagači na jedinstven način zahvalili su i posjetiteljima. Na samome ulazu svatko je mogao izvući tombolu, a nakon revije koja je bez daha ostavila svaku buduću mladenku, ali i ženu u trendu, dodijeljene su nagrade posjetiteljima. Svečanu modnu reviju vodila je tradicionalno Mirna Maras. U glazbenom dijelu programa nastupila su poznata imena: Dominik&Company, Beta Sudar i Roko Vušković, Plesni studio Marine Mihelčić.

Glavne zvijezde svečane modne revije bile su pravo iznenađenje, naime, predstavili su se nevjerovatni umjetnici koji su se poigrali s vatrom.

Na kraju svečane modne revije proglasili su i pobjednike nagradne igre "Vjenčanje iz snova", na koju se pijavilo četrdesetak parova iz cijele Hrvatske, a podjedili su najuporniji. Prvo mjesto pripalo je Rebecci Suk i Marku Matoševiću, drugo Sanji Ruškan i Dejanu Soliću, dok su se na trećem mjestu našli Maja Filipović i Luka Svitlanović. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene